Haberler

Başkan Köşker Annelerle Bir Araya Geldi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Barış Mahallesi’nde bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi’nde “Evden Okula Haydi Anneler Spora “ projesinin katılımcı anneleriyle bir araya geldi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Barış Mahallesi'nde bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi'nde "Evden Okula Haydi Anneler Spora " projesinin katılımcı anneleriyle bir araya geldi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Barış Mahallesi'nde bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi'nde "Evden Okula Haydi Anneler Spora " projesinin katılımcı anneleriyle bir araya geldi. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve projenin koordinatörü Nagihan Malkoç'un da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Köşker, projenin katılımcı annelerine kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Projenin katılımcı anneleri ile sohbet eden Başkan Köşker, "Eğitim ailede başlar. Ailenin eğitimi de annede başlar. Sizlerin eğitimi bu anlamda bizler için çok önemli. Anne eğitimli ve sağlıklı olacak ki toplumun temeli sağlam olsun. Ben bu anlamda sizlere bu projede yer aldığınız için çok teşekkür ediyorum. İki noktada başladığımız proje kapsamında şimdi 17 farklı noktada haftanın üç günü eğitim veriyoruz. Dileğimiz bunu Türkiye geneline yayabilmek. Bizlere desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Projenin katılımcı annelerine bir kez daha katılımlarından ve projeye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür eden Başkan Köşker, annelerin taleplerini dinledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Mahallesi Adnan Köşker Gebze Sina Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title