Haberler

Başkan'dan Namet'in Hatıra Ormanına Destek

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu'nu konuk eden Namet Çayırova Fabrikası yöneticileri, bölgede bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova'da bulunan Namet Fabrikası'na konuk oldu. Namet yönetimi tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte yemek yedi. Namet yönetiminin bölgede bir hatıra ormanı kurmak istemeleri ise Başkan Karaosmanoğlu'ndan önemli destek gördü.

NAMET ÇAYIROVA'YA ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, ilimizde bulunan fabrika ve iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Namet Entegre Et Ürünleri Çayırova Tesisleri'ne konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu'nu Namet'in sahibi Kemal Kayar ile yönetim kurulunda yer alan oğulları Nurettin Kayar, Haluk Kayar, Faruk Kayar ve Hikmet Kayar ile genel müdür Özcan Albak karşıladı. Ziyarette Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da hazır bulundu.

BAŞKAN İŞÇİLERLE AYNI MASADA

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak fabrika yöneticilerinden faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Buradan fabrika yemekhanesine geçen Başkan Karaosmanoğlu, işçilerle birlikte yemek yedi. Fabrika çalışanlarıyla birlikte sıraya girerek yemek alan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra işçilerle aynı masayı paylaştı.

BAŞKAN YÖNETİMİ KUTLADI

Namet'in Çayırova ve Kocaeli için önde gelen kurumlardan biri olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Sanayi kenti Kocaeli'nde Namet gibi Türkiye çapındaki firmaların yer alması kentimiz adına çok önemlidir. Namet'in kentimizde bir hatıra ormanı oluşturması da bizim açımızdan çok değerli bir gelişmedir '' dedi. Başkan Karaosmanoğlu, firma sahibi Kayar ailesini çevreye verdikleri önem nedeniyle tebrik etti.

AÇILIŞI BAŞBAKAN YAPMIŞTI

Öte yandan Namet'in Çayırova Tesisleri, 2009 yılında hizmete girdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen tesiste, şarküteri, dondurulmuş ve ileri işlenmiş et ürünleri üretiliyor. Atık suyu, bahçe sulamada kullanılabilir hale getirecek biyolojik ve kimyasal arıtma sisteminin de yer aldığı tesiste, bir kasap okulu da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova Namet Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title