Haberler

Başbakan Yardımcısı Şahin'in Teşekkür Ziyaretleri

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 22 Temmuz Seçimlerinde Antalya Milletvekili Seçilmesinin Hemen Ardından Teşekkür Ziyaretlerine Başladı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 22 Temmuz seçimlerinde Antalya Milletvekili seçilmesinin hemen ardından teşekkür ziyaretlerine başladı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Antalya milletvekili seçilen Sadık Badak, Abdurrahman Arıcı, Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ile birlikte Antalya Adliyesi'nde mazbatasını aldı. Şahin, daha sonra Elmalı ve Korkuteli ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gündoğmuş, Akseki, Akseki'ye bağlı Kuyucak ve Cevizli beldeleri ile Salihler köyü, İbradı ve İbradı ilçesine bağlı Ormana beldesine giden Şahin ve Antalya milletvekilleri, vatandaşlarla görüştü.

Seçim döneminin, dolayısıyla propaganda döneminin geride kaldığını belirten Şahin, şöyle konuştu: "Buraya propaganda için değil sandıkta oylarınızla AK Parti'ye destek verdiğiniz, tercihinizi, güven ve istikrardan yana kullanıp bize hizmete devam dediğiniz için size teşekkür etmek amacıyla geldik. Seçimlerden önce de söylemiştik 'Biz sadece oy istemek için değil seçildikten sonra da buralara sık sık geleceğiz' demiştik. Mazbatayı alır almaz sizlerin yanına geldik. Bundan sonra da sizlerle olacağız"

Bakan Şahin, Antalya milletvekilleri ve İl Başkanı ile birlikte gittiği Gündoğmuş ilçesinde kaymakamlığı ziyaret edip ilçenin çözülmesi gereken sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Gündoğmuş ilçesine kapalı spor salonu ve erkek öğrenci yurdu yapılması için ödenek ayrıldığını belirten Şahin, sağlık ocağının yetersiz olması nedeniyle buranın bir sağlık merkezine dönüştürülmesi için gerekli talimatı verdiğini belirtti. İlçenin yol genişletme çalışması için ihalenin yapıldığını belirten Şahin, kısa sürede

çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Antalya ilçeleri arasında AK Parti'nin oy oranının en yüksek olduğu Akseki ilçesini ziyaret eden Şahin, Akseki halkı tarafından ilçe girişinde karşılandı. Konvoy eşliğinde ilçeye giren Şahin ve beraberindekilerin ilk ziyaret yeri Akseki Hükümet Konağı oldu. Kaymakamlık'ta bir süre ilçenin sorunları ile ilgili bilgi alan Şahin, Park kahvesinde vatandaşlara seslendi. Akseki ilçesinin Antalya'nın 14 tane ilçesi içerisinde AK Parti'ye destek bakımından ilk sırada yer aldığını belirten Şahin, şükranlarını

iletti. Bir vatandaşın, yeni dönemde sivil bir anayasaya ihtiyaç olduğunu ve bununla ilgili bir çalışma olup olmadığını sorması üzerine açıklama yapan Şahin, şöyle konuştu: "Zaten yeni dönemde parlamentonun en önemli görevlerinden biri budur. O nedenle bizim listelerimizde parlamentoya anayasa hukuku dalında gerçekte uzman bu konuda çalışır ürünleri olan üretimleri olan milletvekili arkadaşlarımız girdi. İnşallah bu dönem Türkiye'nin tam demokrasiye kavuşması açısından önemli bir dönem olacaktır. Sorumluluk

bizim."

Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini anlatan Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Seçimler huzur, barış içerisinde geçti. Olgunluk içerisinde geçti. Zaten milletimize de bu yakışırdı, insanımıza da bu yakışırdı. Örnek bir seçimi geride bıraktık. Seçimler, tüm dünyada ilgiyle takip edildi, takdir topladı. Türkiye'de demokrasi bakımından gelmiş olduğumuz bu nokta, Türkiye'ye olan güveni ve itibarı artırmıştır. Bunda da en büyük pay hatta tek pay sizindir. Aziz milletimizindir, halkımızındır.

Onlar demokrasiye sahip çıktılar, cumhuriyete sahip çıktılar."

Akseki'ye bağlı Cevizli ve Kuyucak beldeleri ile Salihler köyüne giden ardından İbradı ilçesi ve Ormana beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim ampulümüz 34.4 mumluk, 22 Temmuz seçimlerinde ampulümüzün gücünü 47 mumluğa çıkarttınız. Bizim de görevimiz ülkemize 100 mumluk ışık vermek, hizmet vermek olacak. Böyle bir sorumluluk altındayız. Bu teveccühün, bu ilginin karşılığı mutlaka bu olacaktır. Bu seçimleri ülkemiz kazandı, vatanımız kazandı, insanımız kazandı.

İnşallah Türkiye bu dönemde daha önceki dönemde başlanmış, bitmemiş hizmetlerin tamamlanacağı bir dönem olacaktır. Bizim hedeflerimiz var. Türkiye'mizi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimizle ve arkadaşlarıyla Cumhuriyeti kurarken işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin önüne geçirme hedefidir."

Genellikle hükümetlerin, iktidarların seçimde oy kaybettiğini anlatan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Rahmetli Adnan Menderes'in Başbakan olduğu Demokrat Parti de 50 seçimlerini kazanmıştır. Ama 54 seçimlerinde oyunu artırarak tekrar iktidar olmuştu. Şimdi bu ikinci başarı Recep Tayyip Erdoğan'a nasip oldu. Biz, tek devlet, tek millet, tek vatan diyoruz. Bu nedenle yola çıkmış bir kadroyuz. Türkiye'nin her yeri bizimdir. O nedenle partimiz 22 Temmuz seçimlerinde sizlerin destekleriyle büyük başarı

kazandı. Türkiye'nin bütünlüğünün beraberliğinin temeli AK Partidir. Her yerde 80 vilayette milletvekili çıkarmayı başaran tek parti AK Partidir."

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title