Haberler

Balıkesir'de Su Borusu Patladı: 1 Ölü 2 Yaralı

Güncelleme:

Balıkesir'de ana su borusu patlaması neticesinde zemin katlarda bulunan çok sayıda evi su bastı. Su baskınından 70 yaşındaki Nadire P. yaşamını yitirdi.

Balıkesir'de ana su borusu patlaması neticesinde zemin katlarda bulunan çok sayıda evi su bastı. Su baskınından yaralı olarak kurtarılan 70 yaşındaki Nadire P. hastanede yaşamını yitirdi.

3 KİŞİLİK AİLE MAHSUR KALDI

Balıkesir'de Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi Demiryolu Caddesi üzerinde bulunan ana su borusunun patlaması neticesinde bir çok evin bodrum katını su bastı. 70 yaşındaki Nadire P. kızı H.P ve torunu M.A ile Açelya Sokak Sözer apartmanında yaşadıkları bodrum katında mahsur kaldılar.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda kaldıkları yerden çıkartılan aile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nadire P hastanede yaşamını yitirirken M.A ve H.P'nin tedavileri sürdürülüyor.

SU TAHLİYESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve BASKİ'ye bağlı bir çok ekip sevk edildi. Ekipler iş makineleri ve su motorları ile bodrum katlardaki suyu tahliye etme çalışmalarını sürdürüyor.

"ÇOKTA SAĞLIKLI BİR BORU DEĞİL"

BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram yaptığı açıklamada daha önce başlayan bir sızıntıyı kontrol altına almak amacıyla programlı bir su kesintisi yapıldığını belirterek "Bu hattın tamiratını biz bugün yaklaşık saat 15 sularında tamamladık ve suyumuzu verdik. Ancak bu patlamayla ilgili bilgi saatinden tam olarak emin değilim saat 22.20 gibi oldu.

Patlamaya bakıldığında cdp boru cam elyaflı bir boru, çokta sağlıklı bir boru değil. Bizim imalata yakın bir noktada kontrollü olarak suyu vermemize rağmen o aradan sonra bir patlama olduğu söyleniyor. Bu patlama nedeniylede maalesef üzgünüz bir evin bodrumunu su bastı. Buradaki ailelerimiz zarar gördü. Hastaneden 1 kişinin hayatını kaybettiği söyleniyor o konuda çok üzgünüz, inşallah öğle değildir.

"SAĞDUYU BEKLİYOURUZ"

Biz BASKİ olarak elimizden gelen tüm desteği yapıyoruz. Şuanda arkadaşlarımız özellikle tamir yaptığımız bölüm beton içine alınmıştı sıkıntı yoktu. Yeni patlayan bölümle ilgili tamirat çalışmalarını yapıyoruz. Bodrum katlarda BASKİ itfaiye ve zabıta tarafından zarar tespitleri yapılacak. Arkadaşları ve halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Sağduyu bekliyoruz kimsenin istediği bir şey değil.

Bu tür arızalar sık oldu üst üste geldi ve ekibimizde bu konuda gerçekten tecrübeli beklenmedik bir şey oldu. Bu mübarek gecede halkımıza yaşanan bu sıkıntıdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve biz BASKİ olarak üzgünüz inşallah en kısa sürede bu arıza giderilir"dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Plevne Mahallesi Balıkesir Altıeylül Bodrum Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (7)

ugursuzMobil-ANDROID:

ah baskan ahh senin belediyeciligin rant saglamaktan baska bisey degil. boru patladi 1 vatandas öldü. bu isin neresi hata? japonyada olsa istifalar gelirdi...

10
1
yanıtYanıtla
Gulben:

vatandaşın alt yapı dan çektiği nedir bu mahallede nasıl belediye bu yaziklaar olsun

10
0
yanıtYanıtla
AHMET:

YAĞMUR YAĞMADI KAR YAĞMADI BORU PATLADI VATANDAŞ ÖLDÜŞAKA GİBİSİ TÜRKİYEM

8
0
yanıtYanıtla
dalga dümen:

Mübarek gün olduğunu bilipte iman etmeyen kafirlerden olsun. Siz bunu anlayamazsınız. Yüce Allah bir kulunu daha yanına güzelce aldı. O aklın en yücesidir. Allah herkeze böyle güzel ölüm nasip etsin diye dua edin. Bu mübarek günde sular alsın götürsün hak eden müminleri cennetine. Demek ki düşünün hak etmiş. Çünkü Allah büyüktür, mucizeler yaratır ama sizin kafir gözler bunu anlamaz herşey boru sanır. Yetkililer sağ olsun ki, artık yüce Allah a daha yakınlaştı insanlar. Aradaki engeller kalktıkça herkez daha mutlu. Bakın ne demiş; itfaye aradım, su işleri aradım, polis aradım... Ya vatandaş sen böyle imansız oldukça hep kudredi kulda ara dur. Böyle dönüp dolaşıp dur işte. Senin çözümün kalbinde. Elbet gelir yetkili, alt tarafı su değilmi. Topraktan ağaca, ağaçtan yağmura, akar döner dolaşır takma böyle hikmete. haydi kalın selametle.

0
3
yanıtYanıtla
:

Boğularak ölmenin ne kadar ''güzel'' olduğu konusundaki bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için gerçekten çok teşekkür ederiz. Bundan sonra lütfen başka düşüncelerinizi başka hiçbir insanla, hiçbir yerde paylaşmayınız.

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Olay tam bizim evimizde oldu. Patlama olduğu an vahim durumu pencereden görüp itfaiyeye ihtiyaç olacağını anlayıp 110u aradım. Oradaki arkadaş 185 su arızayı aramamı söyledi. 185 i aradım ama dakikalarca telefon açılmadı. En son eşim polisi arayıp onların ilgili kişilere ulaşmasını rica etti de ekipler geldi. Vehameti görüyor musunuz. Can kaybı da cabası.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Başkan başkan olsa, istifa ederdi. Beceremiyorsan gitmesini bileceksin. İnsan öldü, hala neyin sağduyusundan bahsediyor anlayamadım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title