Haberler

Bakan Yazıcı Kars'ta Horon Tepti

Güncelleme:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kars'ta Karadenizliler Derneği'nde tulum eşliğinde horon tepti, derneğe üye olup 1000 TL bağış yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kars'ta ziyaret ettiği tozuyla Karadenizliler Derneği'nde tulum eşliğinde horon tepti, derneğe üye olup 1000 TL bağış yaptı. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Bakan Yazıcı, 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirip, "O çocuğun ölümüne üzülmeyen bir fert düşünemiyorum" dedi.

Ardahan'dan dün akşam Kars'a gelen Bakan Hayati Yazıcı'nın Karadenizliler Derneği ziyaretine, Vali Eyüp Tepe, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Rize Valisi Nurullah Çakır, Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da katıldı. Bakan Yazıcı'yı Karadenizliler Dernek Başkanı Nemci Kadıoğlu tulum eşliğinde karşıladı.

Derneğe girişinde üyelerle tek tek tokalaşan Bakan Yazıcı, Karsspor atkısı taktı, derneğe üye olarak formu imzaladı. Aidat olarak 1000 TL bağışta bulunan Bakan Yazıcı, paraları cebinden çıkardığında çekim yapan gazetecilere 'Bakma' diyerek sırtını kameralara döndü. Burada bir konuşma yapan Bakan Yazıcı, bu tür derneklerin faaliyetleriyle kültürlerin kaynaştığına dikkat çekti. Ziyaretin ardından bahçeye çıkan Bakan Yazıcı, beraberindekilerle birlikte tulum eşliğinde horon tepti.

"BERKİN'İN ÖLÜMÜNE ÜZÜLMEYEN BİR FERT DÜŞÜNEMİYORUM"

Gezi Parkı gösterileri sırasında ekmek almaya gittiği sırada başından biber gazı fişeğiyle vurulan, 269 gün süren yaşam mücadelesine yenik düşen Berkin Elvan'a duyduğu üzüntüyü dile getiren Yazıcı şöyle konuştu:

"Elbette ki önceki gün defnedilen Berkin'in ölümü hepimizi üzmüştür, üzer, üzüyor. Ben o çocuğun ölümüne üzülmeyen bir fert düşünemiyorum. Ama öte yanda da 10 ayı aşkın süredir hudutlarımızdan, bu coğrafyanın değişik yerlerinden şehit cenazelerinin olmayışı da bir anlam, bir değer ifade etmesi lazım. Global bakalım olaylara, lokal bakmayalım. Bir olaya kapaklanır bakar başka bir şey görmezsek, yanlış yapma ihtimalimiz artar."- Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Berkin Elvan Eyüp Tepe Ak Parti Ardahan Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

title