Haberler

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken Pakistanlı şahıs tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul'da bir evde dans eden kadının videosunu habersiz çekip sosyal medyada yayınlayan Pakistanlı bir şahıs, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Şahıs, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek suçlarından yargılanacak.

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu habersiz çekip sosyal medyada yayınlayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DANS EDEN KADINI VİDEOYA ALDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçaklığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir evde dans eden kadınla ilgili dün sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma yaptı. Ekipler, şüpheli F.A'nın Bahçelievler'de bir ikamette dans eden kadını, evin dış kısmından videoya aldıktan sonra sosyal medyada yayınladığını tespit etti. F.A. ikametinin bulunduğu Esenyurt'ta sokakta yakaladı.

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken şüpheli tutuklandı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığınca sorgulanan F.A. sevk edildiği hakimlikçe "özel hayatın gizliliğinin ihlali" ve "kişisel verilerinin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi ve yayılması" suçlarından tutuklandı.

KENDİSİNE YÖNELİK TEPKİLERE SKANDAL YANIT

Yayınladığı görüntülerle sosyal medyada infial yaratan Pakistanlı şahsa tepkiler kısa sürede büyürken, kendisine yönelik tepkilere de skandal bir yanıt verdiği görüldü.

"400 BİN DOLARLIK YATIRIM KARŞILIĞINDA TÜRK VATANDAŞLIĞINI ALDIM"

Şahıs, TikTok'taki videonun altına "Sen de geri döneceksin" yorumu yapan kullanıcıya "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı" cevabı verdi. Olay kısa sürede büyük infial yaratırken, resmi makamlardan konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken Pakistanlı şahıs tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler İstanbul Göçmen Kaçakçılığı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Murat Celik:

Harika bir haber olmus cok sevindim elinize saglik polis gardasim

101
2
yanıtYanıtla
Mustafa Gümüş:

bu gidişle söyleyeyim ,hepimize çık dışarı bebeğim demeleri yakındır..nokta

49
3
yanıtYanıtla
Musa Akkurt:

O çekmiş siz de paylaşıyorsunuz ne farkınız kaldı ki anlamadım :)

32
9
yanıtYanıtla
pakize Can:

İçeride bebeği dedeyi gösterirler buna burası Pakistana benzemez

28
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title