Haberler

Bade İşçil'den Eleştirilere Cevap Geldi: Benim Tipim Her Şeye Müsait

Güncelleme:

Bir AVM'de görüntülenen oyuncu Bade İşçil, önceki gün yaptığı "Fakir karakteri oynamaya tipim müsait değil." açıklamasına gelen eleştirilere cevap verdi. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen İşçil, "Benim tipim her şeye müsait" dedi.

"Ufak Tefek Cinayetler" dizisindeki Pelin karakteri ile adeta büyüleyen güzel oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz günler "Fakir karakteri oynamaya tipim müsait değil." açıklaması ile oldukça eleştiri almıştı. Bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalanan güzel oyuncu, yaptığı açıklamanın aldığı eleştirilere cevap olarak"Açıklamam yanlış anlaşıldı. Benim tipim her şeye müsait" dedi.

"SOĞANDAN ÇORBA BİLE YAPARIM"

Gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan başarılı oyuncu, "Açıklamam yanlış anlaşıldı. Sorulan soruya o şekilde cevap verdim. Ben oyuncuyum, bana ne rol verilirse onu oynarım. Benim tipim her şeye müsait. Biz kadınız, her şey gelir elimizden. Fakir olsak da yaşarız. Hele ki ben anneyim ya, soğandan çorba bile yaparım Allah'a şükür." açıklaması ile hem cevap verdi hem de önündeki tekliflere kapı açtı.

Bade İşçil'den Eleştirilere Cevap Geldi: Benim Tipim Her Şeye Müsait

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bade İşçil Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title