Haberler

Aytaç Durak Çekildi Adana'da Dengeler Değişti

Güncelleme:

SONAR Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı, Adana'daki son seçim anketi sonuçlarında MHP'nin en yakın rakibine 12 puan fark attığını açıkladı.

Adana'da seçimlere bağımsız aday olarak giren Aytaç Durak, MHP lehine seçimlerden çekildiğini açıklamıştı. SONAR Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı canlı yayında Aytaç Durak'sız son seçim anketini açıkladı. Buna göre Adana'da MHP ciddi bir oranla öne geçti.

EN YAKIN RAKİBİNE 12 PUAN FARK ATTI

Ankete göre MHP Adana'da yüzde 39.3 oy oranıyla birinci sırada yer alırken ikinci sırada yüzde 27 ile CHP var. AKP ise yüzde 26.4 ile üçüncü sırada. Aytaç Durak bağımsız adayken yapılan seçim anketlerinde ise CHP, MHP ve AKP oyları neredeyse başa baştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Bayrakçı Aytaç Durak Güncel Haberler

500

Yorumlar (172)

Orhan Şanveroregons@hotmail.com:

Ya MHP ya CHP alsın farketmez. Bu millet hırsızlara oy vermesinde.

196
51
yanıtYanıtla
Salih ERer.salih52@gmail.com:

Kulaktan dolma sözlerle insanlara iftira atanların sonu mutlak hüsrandır kardeşim. Eğer bu iktidar hırsız ve yolsuz olsa idi 79 yılda yapılan hizmetlerin birkaç mislini 10 yılda yapabilir miydi. Yapılan bunca hizmete bütün dünya şahit iken bu nankörlük bizlere yakışmaz. Yiğidi öldür ama hakkını yeme kardeşim. Şu üç günlük dünya bir gün sona erecektir. Yaptığımız hatalara tövbe ederek ahiretimizi yıkmayalım. Allah doğruların haklıların yar ve yardımcısı olsun. Amin

yanıt0
yanıt0
Fatih Dadasfatih.dadas@gmx.de:

Hepiniz bosuna konusuyorsunuz, AKP her zaman birinci parti olacak, RTE daha iyi bir lider bulamazsiniz, Coban cok alin Kilicdaroglu ve Bahceliyi sizi bir gecede kurtlara yem etsin, siz o kadar cahilsinizki, ne istediginizi bilmiyorsunuz, cünkü sizi hep baskalari yönetti, birazda cemaat yönetsin sizi gidi isbirlikci hainler, nere isinize gelirse oraya yaslanin, b ulari kimse yutmaz, artik ac deyiliz, yirminci yüzyilin geri kalmis avrupa heveslisi sosyete ciplaklari.

33
202
yanıtYanıtla
M.VOLKAN TARHANtarhan_mvt@live.com:

31 MART GÜNÜ GÖRÜCEZ KİM BİRİNCİ PARTİ.. SİZİ MAKARNA, KÖMÜRDE KURTARAMAYACAK.. ZATEN CEZAEVLERİDE SİZİN İÇİN BOŞALTILIYOR.. KENDİNİZE YER BEĞENİN... :) :)

yanıt0
yanıt0
hayritarkan34-2009@hotmail.com:

gerizekalıya bak cahilin kim oldugu yorumundan belli

yanıt0
yanıt0
ZEUGMAhunayim@hotmail.com:

Fatih Efendi; Zaten bizi 12 yıldır HIRSIZLARLA kol kola girmiş cemaatçiler yönetiyor, sen uyuyor musun? Şimdi yedikleri HARAM lokmalar midelerine oturup birbirlerine girince her şey ortaya çıktı... Bu arada senin AÇ olmadığın kesin yedikleri o HARAM lokmalardan senin önün de atmışlar sanırım ama meclis önünde ben açım diye bağırıp kendini yakan genci unutma...

yanıt0
yanıt0
ADANA KÖYÜadriyandakir@hotmail.com:

12 yıldır beraber bu milleti yöneten kim?cemaat ve akp degilmi?polis atamaları memur atamaları hersey hersey onların elındeydı simdi birbirlerinin pisliklerini ortaya döküyorlar..demekki ikisisde kötügün dostu degılmiş demekki ikisindede bu ülke üzerinde halkın emekleri üzerinde menfaati varmış?bir konuda haklısın chp de mhp de gelse boş hepsi çalacak ve çalacağını bile bile bu halk yine birini seçecek..ve ne yazıkki adam gibi adam bulmak bu devirde yalan olmuş.Adana sadece adliyeleri ve cinayetleri ile meşhur bir il artık..ne güzellik kaldı nede o eski refah düzeyi adanalı aç ulan aç..bir ülkede ekmek almak için hafta sonu alacagı ücreti düşünen birileri varken diger taraf milyarlarla oynuyorsa.diger taraftan ses kasetleri para kutuları altınlar havada uöusuyorsa medyada ve senin gibi biri çıkıp bu ülkede sunlar iyi bunlar iyi diyebiliyosa acırım ben hem sana hem kendime hemde tüm türk halkına..

yanıt0
yanıt0
barkodbirolsenocak@hotmail.com:

chp ve mhp diyen kac kisiyiz

121
47
yanıtYanıtla
MUSTAFA KAPLANmustafa_kaplanbaba01@hotmail.co:

BİZİM ERDOĞANA OLAN SEVGİMİZ DEYİŞMEZ DEYİŞTİRİLEMEZ DEYİŞTİRİLMESİ TEKLİF DAHİ EDİLEMEZ ÖLÜMÜNE AKP

35
130
yanıtYanıtla
bülent özmenBLASED25@HOtmail.com:

Sadece Allah'ın ve onun peygamberinin her dediği doğru ve kabul edilir. Böyle yaparsanız kula kulluk etmiş ve Allah korusun dinden çıkmış olursunuz. Ama zaetn bizim Allahımız peygamberimiz erdoğan diyorsanız (ki kimi mallar aşağı yukarı böyle söylüyor) gazaanız mübarek olsun!

yanıt0
yanıt0
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title