Haberler

Asker Sınırdan Geçmeye Çalışan PYD'lileri Enseledi!

Güncelleme:

Mürşitpınar Hudut Karakolu bölgesinden yasa dışı yollardan Türkiye'ye girmeye çalışan PYD'lilerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi yakalandı.

Mürşitpınar Hudut Karakolu bölgesinden yasa dışı yollardan Türkiye'ye girmeye çalışan PYD'lilerle asker arasında çıkan çatışmada 1 kişi yakalanırken, 2'si yaralı 4 kişi yanlarında getirdikleri silahları bırakarak kaçtı.

1 KİŞİ YAKALANDI

Güvenlik birimlerinden alınan bilgiye göre, 25 Şubat 2016 tarihinde Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan 5 kişinin yapılan "dur" ikazlarına uymaması ve ateşle karşılık vermeleri üzerine misliyle mukabele edildi. Yapılan müdahale sonucunda PYD'ye silah ve malzeme desteği sağlamak maksadıyla kaçakçılık görüntüsü altında faaliyet yürüten bir şahıs yakalandı. 2'si yaralı toplam 4 şahıs ise üzerlerindeki silah ve malzemeleri bırakarak Suriye istikametine kaçtı.

SİLAHLARI SUR'A GÖTÜRECEKLERDİ

Yakalanan şahısla birlikte 4 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 7 adet muhtelif marka tabanca, 10 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 8 adet tabanca şarjörü, 2 bin 503 adet 7.62 mm mühimmat, 100 karton sigara, 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Yapılan ilk sorgulamada alınan bilgilere göre şahısların beraberlerindeki silah ve mühimmatları Diyarbakır'ın Sur bölgesine götürerek, PKK'ya yardım etmeyi hedefleyen PYD/YPG mensubu teröristler olduklarının değerlendirildiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mürşitpınar Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (61)

KÜRDİ:

ULAN HEMEN SENARYOYU HAZIRLAMIŞLAR PYD LİDİR SURA BOMBA DÖŞÜYECEKMİŞ. SANKİ PKK YE ÇOK ZOR GELİYOR BU İŞ PYD DEN DESTEK İSTEYECEK. 30 SENEDE YENMİYORSAN HÜKMEN MALUPSÜN EY SARAYLI

52
54
yanıtYanıtla
musluman kürd:

Allah seni islah etsin ey cahil

yanıt17
yanıt12
türkiyeli:

KAFALARINA SIKIP ORACIKTA BIRAKIVERCEKTİNİZ

44
31
yanıtYanıtla
ahmet:

kıroların doğasında yenilmek vardır pislik yapmak vardır

48
16
yanıtYanıtla
Dılok Mobil-IOS:

ULAN NE PYD'si KAÇAKÇI YAKALAMIŞLAR, MİLLETE PYD DİYE YUTTURACAKLAR,

15
45
yanıtYanıtla
shut them up....:

hee kaçakçı silahlara baksan kaçakçı cephane ile geziyor. . .

yanıt40
yanıt5
in.sanMobil-ANDROID:

allah için bu son ankara bombasından sonra nerde kim yakalanıyorsa pyd oldu bu nasıl senaryo nasıl komplo

25
34
yanıtYanıtla
ahmet:

doğu sınırından giren kaçakcıların neredeyse hepsi kürt . pkklı olan zaten pydlide bunda şaşırılacak bir durum yok

yanıt1
yanıt2
mehmet:

in. san rumuzlu geri zekalı o olaydan sonra zaten bu örgütlerle bağlantısı olan kişilere operasyon yapılmaya başladı anormal bir durum yok ki

yanıt2
yanıt5
müslüman kürt Mobil-ANDROID:

pyd tabi teröristler geziciler dinsiz imansızlar...

36
11
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title