Haberler

Aranan Ceset 23 Gün Sonra Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cesedin bulunduğu alandan görüntüler Cesedi bulan vatandaşla röoprtaj Balıkesir'in Gönen İlçesi'ne bağlı Tuzakçı Mahallesinde motosikletiyle geçmek istediği Gönen Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki İbrahim Çiftçi'nin cesedi 23 gün sonra su kenarında vatandaşlar tarafından bulundu ailesine haber verilen Çiftçi'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere olay yerine Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cesedin bulunduğu alandan görüntüler

Cesedi bulan vatandaşla röoprtaj Balıkesir'in Gönen İlçesi'ne bağlı Tuzakçı Mahallesinde motosikletiyle geçmek istediği Gönen Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki İbrahim Çiftçi'nin cesedi 23 gün sonra su kenarında vatandaşlar tarafından bulundu ailesine haber verilen Çiftçi'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere olay yerine Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Alınan Bilgiye göre; Gönen'in Alaattin Mahallesi'nde oturan İbrahim Çiftçi, 14 Şubat pazar günü Tuzakçı Mahallesi'nde çay içindeki köprüden motosikleti ile karşıya geçmek isterken, akıntıya kapılarak kaybolan. Gönen Çayı kıyısında 14 Şubat'ta hayvanlarını otlatan vatandaşlar, jandarmayı arayarak suda ceset gördüklerini bildirmiş, bunun üzerine İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü görevlileri ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü su altı ekiplerince arama çalışmalarına başlanmıştı. Araştırmada, ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu İbrahim Çiftçi'nin en son çay çevresinde motosikletiyle ilerlerken güvenlik kameralarınca görüntülendiği belirlenmişti. Ekipler, olaydan birkaç gün sonra Çiftçi'ye ait motosikletini bulmuştu.Jandarma'nın UMKE, AKUT, itfaiye ve Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi ile ortak yaptığı 20 günlük çalışmadan sonuç alınamayan 33 yaşındaki İbrahim Çiftçi'nin cesedi 23 gün sonra su kenarında vatandaşlar tarafından bulundu.

Motosikleti ile en son olarak çaya doğru ilerlerken Tuzaklı Köyü'ne ait kameralar tarafından görüntülenen evli 1 çocuk babası İbrahim Çiftçi'nin cesedi kendi ikamet ettiği köyün yakınlarında bulundu. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve 112 Acil ekipleri tarafından yapılan incelemelerden sonra Çiftçi'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Çiftçi Balıkesir Gönen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title