Haberler

Ankara Valisi Ercan Topaca, Oy Kullandı

ANKARA Valisi Ercan Topaca, eşi Sevim Topaca ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi nedeniyle Çankaya Reşit Galip İlkokulunda 1277 numaralı sandıkta oy kullandı.

ANKARA Valisi Ercan Topaca, eşi Sevim Topaca ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi nedeniyle Çankaya Reşit Galip İlkokulunda 1277 numaralı sandıkta oy kullandı.

Oy kullanmak için saat 10.00'da sandık başına giden Vali Topaca, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminin hayırlara vesile olmasını dileyen Topaca, "Seçim, demokrasilerin ayrılmaz bir parçası. Biz de seçimle ilgili olarak Ankara'da gerekli güvenlik önlemlerini alıyoruz. Seçimlerin huzur içerisinde gerçekleştirilmesi için herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan, milletimizin hür iradesinin istediği gibi sandığa yansıması anlamında gerekli tedbirleri aldık. Saat 08.00 itibariyle oy kullanma başladı. Herhangi bir sorun yok. Gayet güzel ve sakin bir şekilde gidiyor. Umarım sonuna kadar da sorunsuz bir şekilde seçim devam edecektir" dedi.

Vali Ercan Topaca sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ankara genelinde 1.900 civarında sandık bölgesi, 13 bin civarında da sandık var. Her bir sandık alanında güvenlik tedbirlerimiz var. Polislerimiz, Jandarmalarımız görev mahallinde. İnşallah oy verme işlemi bittikten sonra da gerekli güvenlik tedbirlerini uygulayarak sonuçların il ve ilçe seçim kurullarına intikalini de sağlayarak seçimi huzurlu bir şekilde tamamlamayı umuyoruz. Bu yönde tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımıza da tabi bu hususta sükünet tavsiye ediyoruz. Kamu görevlilerine, gerek sandık başındaki gerekse güvenlik görevini yapmak konusunda işlerini kolaylaştırmalarını, onların isteklerini yerine getirmek konusunda uygun davranmalarını istiyoruz. Netice itibariyle bu bir vatandaşlık görevidir. Bu görevin yerine getirilmesinin belli bir usulü ve çerçevesi var. Buna uygun davrandığımız taktirde inşallah yeni bir dönemin başlangıcını bu seçimle milletimiz yapmış olacaktır. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Huzurlu, barış içinde geçen bir seçim diliyorum."

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Ercan Topaca Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title