Haberler

Hakan Atilla davasını kullanarak dolandırıcılık yapan şüpheli yakalandı

Güncelleme:

Ankara polisi, "Hakan Atilla davasında adınız geçiyor" diyerek vatandaşları telefondan dolandıran Abit B'yi üzerinde bulundurduğu 500 bin TL ile yakaladı.

Ankara polisi, kendisini polis veya savcı olarak tanıttığı vatandaşları, "Hakan Atilla davasında adınız geçiyor" diyerek dolandıran Abit B'yi, Esenboğa Havalimanı'nda gerçekleştirilen "Jet Lag" kod adlı operasyonla yakaladı. Hakim karşısına çıkarılan Abit B., tutuklandı.
Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, pek çok şehirde telefonla aradığı kişileri "Hakan Atilla davasında adınız geçiyor, paranızı bankaya yatıracağız" diyerek kandıran Abit B.'nin uçakla Ankara'ya geldiği haberi üzerine "Jet-Lag Operasyonunu" başlattı.

500 BİN LİRAYA EL KONULDU

İstanbul'dan Ankara'ya geldiği uçaktan inerken kıskıvrak yakalanan Abit B.'nin beraberinde getirdiği çantadaki 500 bin liraya el koyuldu.

Hakan Atilla davasını kullanan dolandırıcılık yapan şüpheliyi yakaladı

Abit B.'nin 3 farklı dolandırıcılık suçundan kaydının bulunduğu ve alınan ifadesinde buna benzer dolandırıcılık eylemlerini yaptığını söylediği belirtildi. Sürekli uçak seyahati yaptığı belirlenen Abit B.'nin uçuşlarından kazandığı mil puanlarıyla Katar ve Dubai'ye tatile gittiği belirlendi.

Hakan Atilla davasını kullanarak dolandırıcılık yapan şüpheli yakalandı

DAHA ÖNCE DE İKİ KEZ AYNI SUÇTAN YAKALANMIŞ

Şüphelinin daha önce ayni suçtan Antalya ve Yalova'da yakalandığı ve tutuklandığı fakat suça devam ettiği ve birçok kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan Abit B. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (13)

keoğlan keleş keleoğlan:

evet 2 kez aynı olaylardan girmiş çıkmış girmiş çıkmış amma yine dolandırmış bizim kereviz beyinli vatandaşları 500 bin dolu çanta ile uçaklarda gezer olmuşda yine girer yine çıkar dolandırmalara tam gaz devam eder ülkemin denizi insanımızın kerevizi bitmezzzzzzz

30
1
yanıtYanıtla
Devam...:

2 kez aynı suçtan yakalanıp az ceza almış. Sayın Adalet Sistemimiz galiba arkadaşın ne rekor kıracağını merak ediyor. 2 yıl verin tekrar serbest bırakın bu yakışır size.

25
1
yanıtYanıtla
Kovboy:

hayret valla nasıl tutuklanmış, ceza evine konmuş. Elini kollunu sallayarak çıkıp gitmesi lazımdı, karakol önünden uğurlanmalıydı. . . .

15
2
yanıtYanıtla
w:

Bİ TELEFON İLE SERVETLERİNİ VERENLERE ÜZÜLMÜYORUM. . .

14
0
yanıtYanıtla
XC:

2 kere daha önce aynı suçu işlemiş Bırakan hakim ise 15nci sucu beklemekte sanırım

14
0
yanıtYanıtla
tursil:

bunlarin yuzde 90 i sanliurfa akcakaleli aylik 15bin dolandirmayana kiz vermiyorlarmis tecrube sabit

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

o değilde bir yakını veya akrabası ihtiyacı olsa ordan 5-10 bin borç vermiycek tiplerden olabilirmi bu dolandırılanlar

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Daha önce hapse atılsa bu kadar adam madur olmazdı bravo

12
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bu söylem ile dolandırdığı kişileri de araştırmak lazım. Niye para veriyor. ? Belli ki o işle bir alakaları var. Yoksa niye versin.

8
0
yanıtYanıtla
Adanalı Sami:

Aa bit, vicdansız, kuyruğu ele verdin sonunda. . . !?Hınzıra benziyorsun. Yazık değil mi lan şu millete. . . !?

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title