Haberler

Amerika'nın 1 Numaralı Gözde Aksesuar Markası Türkiye'de!

Güncelleme:

Nite Ize Steelie tabletleri uygun açıya göre kolayca ayarlayabiliyor ve yapılan işe daha rahat odaklanabilmesini sağlıyor.

Nite Ize, yenilikçi tasarımlarıyla hayatı kolaylaştıran Steelie ürünleriyle Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Bu ürünlerden Nite Ize Steelie Masaüstü Kiti yemek yaparken, sosyal ortamlarda, çalışırken, film izlerken ya da herhangi bir iş ile meşgulken kullanılan tabletlerin uygun açıya göre kolayca ayarlanma ve yapılan işe daha rahat odaklanma imkanı sağlıyor.

Benzersiz manyetik ve hafif tasarımıyla Nite Ize Steelie Masaüstü Kiti her çeşit tablet, e-kitap okuyucu ve diğer cihazlar için eğlenceli ve inovatif bir işleve sahip. Nite Ize Steelie Masaüstü Kitinin parçaları 3M VHB teknolojisini kullanıyor. Köpük bazlı yapışkan bant, uygulandığı cihazın yüzeyine zarar vermiyor ve sökülürken iz bırakmayan bu işlem basitçe tamamlanabiliyor.

Özellikler

· Tablet Soketi güçlü bir neodim mıknatısı kullanır.

· Emniyetli, sağlam bağlantı için arkasında 3M VHB köpük yapışkan bant bulunur.

· Steelie Tablet Soketi buzdolabı kapakları, çelik raf, davlumbaz, dosya dolapları, kilitli dolaplar ve alet kutuları gibi bir çok metal yüzeye ve tüm yüzeylere yapıştırılabilir.

· Tüm tablet modelleriyle kullanım için uyumludur.

Değer katan, dayanıklı, güçlü performanslı ve yenilik odaklı ürünler yaratma felsefesiyle 25 yıldır hizmet veren Amerika merkezli Nite Ize şirketi tarafından 2013'te satın alınan Steelie markasının hayatı kolaylaştıran şık telefon ve tablet tutacağı ürünlerinden Araç Kiti/Telefon Tutacağı; Mini Stand/Sunum Kiti ve Masaüstü Kiti Türkiye'de satışa sunuluyor.

Nite Ize Steelie Masaüstü Kitinin fiyatı 109.90 TL'dir. Nite Ize Steelie ürünlerinin online ve offline satış noktaları Troy APR, Lydia APR, Egemek APR, Akasya AVM Turkcell, Maslak Opet, Mutlumikrop Akmerkez AVM Mağazası, Panel Kırtasiye, Gold Bilgisayar, gold.com.tr, n11.com'dir.

Nite Ize Steelie ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi için www.niteize.com ve www.ibartech.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye 3m Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title