Haberler

Altınordu'nun Kıdemli Beşlisi

Altınordu'nun 3'üncü Lig'de şampiyon olarak 2'nci Lig'e çıktığı 2012-13 sezonunda renklerine bağladığı sol bek Gökhan Yılmaz, stoper Sinan Osmanoğlu, ön libero Arif Morkaya, kaleci Evren Üstündağ ve sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna, kırmızı lacivertli ekibin en kıdemlileri arasına isimlerini yazdırdı.

Altınordu'nun 3'üncü Lig'de şampiyon olarak 2'nci Lig'e çıktığı 2012-13 sezonunda renklerine bağladığı sol bek Gökhan Yılmaz, stoper Sinan Osmanoğlu, ön libero Arif Morkaya, kaleci Evren Üstündağ ve sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna, kırmızı lacivertli ekibin en kıdemlileri arasına isimlerini yazdırdı. Bu süreçte iki şampiyonluk yaşayan 5 futbolcu, 3 sezonda toplam 430 maçta görev yaptı.

Gökhan'ın 4'ü kupada olmak üzere toplam 99 müsabakada terlettiği Altınordu formasını, Sinan 94, Arif 81, Evren 80, Halil İbrahim ise 76 maçta taşıdı. Kendilerine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten 5 futbolcu, "Yıllardır birlikte olduğumuz için birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da bu aile ortamına çabuk uyum sağlıyor" yorumu yaptı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Osmanoğlu Gökhan Yılmaz Arif Morkaya Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title