Haberler

Ali Bayramoğlu ve AK Partili Vekil Kavga Etti, Yayın Bitti

Güncelleme:

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu AK Partili milletvekili Özlem Zengin'le Ülke TV'de karşı karşıya geldi. Tartışma sonrası Ali Bayramoğlu 'pes' deyip yayını terk etti.

ÜLKE TV ekranları, sıradışı bir canlı yayın terk etmesine sahne oldu. AK Partili milletvekili Özlem Zengin ile Yeni Şafak Gazetesi'nin yazarı Ali Bayramoğlu, Erdoğan konusunda tartıştı. Ali Bayramoğlu ne demek istediğini AK Partili vekil bir türlü anlatamayınca canlı yayını terk etti.

YENİ VEKİLLE TARTIŞTILAR

AK Parti'nin aldığı yüzde 41'lik oyda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafsızlığı bırakarak meydanlara çıkmasının da etkisi olduğunu söyleyen Ali Bayramoğlu, AK Parti'nin yeni milletvekili Özlem Zengin ile tartıştı.

POLEMİK İSTEMEDİ

Ali Bayramoğlu "Ben AK Parti neden oy kaybettiğini size anlattım. AK Parti yaptıklarında haklıydı, haksızdı beni ilgilendirmez" diyerek AK Partili kadın vekile 'polemik' istemediğini söyledi. Ancak AK Partili Özlem Zengin, ısrarla Erdoğan'ın haklı olduğunu savundu.

ALİ BAYRAMOĞLU "PES" DEDİ, TERK ETTİ

Ali Bayramoğlu bunun üzerine "Ben analizci olarak yayına katıldım. Siyasi parti temsilcisiyle, siyasi parti mantığı etrafında tartıştığım bir programdan hoşlanmıyorum. Bu yüzden müsaade ederseniz reklam arasında sizi baş başa bırakayım" dedi.

Sunucu reklam arasına gittiğinde yayın o noktada bitirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ali Bayramoğlu Özlem Zengin Yeni Şafak Ak Parti Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (89)

AK PARTİLİ TABAN:

AK PARTİDE EN İYİ VEKİL EN İYİ YALAKALIK YAPAN VEKİLDİR. . NORMAL BUNLAR . .

67
86
yanıtYanıtla
ankebut:

bu kadın at gözlüğüyle bakıyor, birkaç kez izledim televizyonda fikr-i sabit birisi, varsa yoksa tayyip kişilerin yanlışlıklarını görmüyor

16
39
yanıtYanıtla
ibrahim:

işte böyle anlamsız kişileri vekil yaparlarsa ne anlatırsan anlat anlamaz kafasında sadece rte var

40
10
yanıtYanıtla
alperenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

BASORTUSUNDEN RAHATSİZMİSİN HEVAL OZAMAN BU ULKEYİ TERKET SEN VE SENİN GİBİ DİNİMİZİN GEREKTİRDİGİ ALLAH C.C EMRETTİGİ ORTUNME SEKLİNDEN RAHATSİZSANİZ İSRAİLE GİDİN ORADA DAHA RAHAT EDERSİNİZ

21
27
yanıtYanıtla
dr:

Onların evet AKP bu yüzden kaybetti deme cesaretleri yok, onlar kendilerine dikte edilenleri konuşmakla mükelleftirler, onların kendi fikirlerinin önemi yok, başkalarının fikirlerini pazarlarlar.

29
7
yanıtYanıtla
sirin 40mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yavas yavas hepiniz gideceksiniz yolun sonu gorunuyor

17
16
yanıtYanıtla
oflimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Her mitingde Cumhurbaşkanını hedef alanlar indirdi Cumhurbaşkanını meydana. tabikide cumhurbaşkanı cevap verecek tabiki halka doğruları anlatacak. Cumhurbaşkanı ben olsam hepsine birde söverdim...

7
25
yanıtYanıtla
SUNDAY:

KAFIRLER YENILMEYE MAHKUMDUR, ALLAH ALLAH DIYENIN YANINDADIR YUCE YARATAN,

22
10
yanıtYanıtla
Tek Türkiye Mobil-ANDROID:

cahile laf anlatamazsınız , adam gitmiş, en iyisini yapmış,

26
6
yanıtYanıtla
KUTSAL:

AKP LİLERİ SEVMEM AMA BAYAN GAYET KİBAR DAVRANMIŞ

10
22
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title