Haberler

Aksaray'da, Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezi Açıldı

Aksaray Belediyesi Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı.

Aksaray Belediyesi Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı.

Piri Mehmet Paşa Çarşısında bulunan merkezin açılış törenine Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve diğer yetkililer katıldı. Vali Aykut Pekmez şehit aileleri ve gazilerle her zaman bir araya geldiklerini, onların dertlerini dinleyerek sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Ailelerin burada bir araya gelerek kaynaşacaklarını ve birlikte etkinlikler düzenleyerek iyi vakit geçireceklerini belirten Vali Pekmez, "Bizler belediyemizle kamu kurumlarımız ile birlikte şehit yakınlarımızla gazilerimizle her zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz. Onların sorunları, dertleri ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Bu merkez sayesinde şehit yakınları ve gazilerimiz kaynaşacaklar. Burada yapılacak etkinliklerle burada iyi vakit geçirecekler" şeklinde konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı konuşmasında, şehit ve gazi ailelerinden gelen talep üzerine harekete geçtiklerini belirterek, "Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Bir vatanımız var ise ve güçlü bir millet isek şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Bu zincir, bu halka sürekli olarak devam edecektir ki, bu vatan ve millet taçlanarak geleceğe yürümüş olsun" dedi.

Yazgı şunları söyledi: "Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezimizde, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları arasındaki dayanışmanın artması ve zamanlarını hoşça geçirecekleri merkezimizin içeresinde kütüphane ve sohbet salonları, el becerilerini geliştirici kursların olacağı derslikler, ayrıca satranç oynayabilecekleri, TV izleyebilecekleri bir salon oluşturduk."

Konuşmaların ardından üç katlı merkez yapılan duanın ardından açıldı. Şehit ve gazi aileleri koordinasyon merkezi içerisinde şehit ve gazi çocuklarının ders göreceği derslikler, çok amaçlı toplantı salonu, dinlenme ve çay salonu, kütüphane, mutfak ve lavabo bulunuyor. Koordinasyon merkezinde, şehit ve gazi çocuklarına yönelik ücretsiz el becerilerine yönelik sanatsal eğitim, taşıma servisi, kurs, konferans ve eğitici seminerler, kültürel ve sosyal geziler düzenlenecek. İhtiyacı olan şehit yakınlarına ve gazilere de yardım yapılacak. Merkezin kayıtlı 100 civarında şehit ve gazi yakınına hizmet vermesi planlanıyor. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haluk Şahin Yazgı Aksaray Güncel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

title