Haberler

Aksaray'da Polise Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Aksaray'da yol kontrolü sırasında polisten kaçan şüpheli Mustafa Durmaz, 2 polisi pompalı tüfekle vurdu. Polisler yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aksaray'da yol kontrolu sırasında aracını terkedip yaya olarak polisten kaçan şüpheli Mustafa Durmaz, daha sonra pompalı tüfekle geldiği uygulama yerine depşet saçtı. Durmaz'ın silahından çıkan saçmaların isabet ettiği iki poluis memuru yaralanırken, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI

Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Şube ekipleri, saat 19.30 sıralarında Hashas Mahallesinde genel yol uygulaması yaparken 68 DS 323 plakalı beyaz otomobili durdurdu. Kimlik kontrolu sırasında içerisinde 2 kişinin bulunduğu otomobilden Muhammet Durmaz olay yerinden yaya olarak kaçarken, ismi açıklanmayan diğer kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri uygulamayı sürdürerken yaklaşık 20 dakika sonra motosikletle olay yerine gelen ve çevresinde "Mustafa" olarak bilinen Muhammet Durmaz, pompalı tüfekle dehşet saçtı.

POLİSLER HASTANEYE KALDIRILDI

Poliste çeşitli yaralamalı suçlardan kaydı bulunduğu belirtilen Durmaz, olay yerinden kaçarken saçmaların isabet ettiği Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu'nda görevli polis memuru Atilla Turan ile Narkotik Şube'de görevli polis memuru Ahmet Halis Demir yaralandı. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polislerden Turan'ın göğsünden, Demir'in ise yüzünden yaralandığı bildirildi.

Polis, olaydan sonra motosikletle kaçan zanlı Muhammet Durmaz'ın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Durmaz Mustafa Durmaz Atilla Turan Aksaray Yerel Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

500

Yorumlar (17)

vtnsvrm@m.m:

Plaka kodu 21 veya doğu yada g,doğu ya ait olsaydı... Klavye milliyetçi leri kinlerini kusacaktı.allah bu vatanı faşişst lerden bölücülerden korusun... Akgençlik

2
13
yanıtYanıtla
Nihat:

Allah elin kırıla emi

14
0
yanıtYanıtla
türk:

polis abiler size ateş açanları lütfen kafasının ortasından vurun siz öleceğinize onlar ölsünler. suçu olmayana zaten birşey dediğiniz yok. Adamlar görevini yapıyo öküzün biri gelip ateş açıyo

13
0
yanıtYanıtla
objektif bakış:

Polis Devlet için orada. Polise yapılan saldırı Devlete yapılmıştır. Vatandaşın huzuru için uygulama yapan polise saldırılara bu kadar ses çıkartılmıyorsa, olaylara müdahale edecek polis kalmayacak. Psikopat, hırsız, palalı, pompalı tüfekli, bıçaklı ve silahlı kişiler dua edin karşınıza çıkmasın. Böyle bir durumda Polis gelse bile, kimseyi vuramayacağını bilen şahıslar nasıl durdurulacak. (polis vursa cezaevinde )

12
0
yanıtYanıtla
devrim:

vurun allah için vurun birbirinizi

2
7
yanıtYanıtla
ali:

Daha önce sicili olan böyle şerefsizler dışarıya salınırsa aynı suçu tekrar işler. Polis yakalasa bile caydırıcı olmayan yasalar yüzünden bu tür suçlular serbest kalıyor.

4
1
yanıtYanıtla
Yaşar Yiğit Mobil-ANDROID:

Geçmiş olsun diyorum

4
0
yanıtYanıtla
Şehmusm@m.m:

Alçakların zalimlerin yaptıklarının yanına kar kaldığı bu ülkede daha çoook böyle olaylar duyacaz. yazıklar olsun

3
0
yanıtYanıtla
HALİSDEMİR:

VURULAN AHMET HALİSDEMİR BENİM AMCAM OLUR. BURADA YAPILAN YORUMLARIN HİÇ BİRİ DOĞRUYU YANSITMIYOR. . .

2
1
yanıtYanıtla
BEN BEYA:

teslim olmadı direndi deyin ki yalan da değil vurun bu suçluyu türkhalkı arkanızda güvenlik güçlerine silahla saldıran yarın sivil halka da silah doğrultacağından şüphem yok böyle suçluları yakalayıp ya adam gibi yargılanmalı ki caydırıcı cezalar verilmeli yada hemen infaz edilmeli böyle (hayvanların ) kime faydası var bunlar türk halkının yükü ister türk olsun ister kürt ister çerkez göçmen fark etmez bu adam görüldüğü yerde vurulmalı bizlerin anası ağlayacağına onun anası ağlasın

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title