Haberler

Akıllara Durgunluk Veren İncelik

Tv'de Dünyanın Teknoloji ve Tasarım Harikaları Arasında Yer Alan ve Türkiye Distribütörlüğü Enkay Group Bünyesinde Bulunan Loewe, Aklın Sınırlarını Zorlayacak Kadar İnce Olan "Loewe Reference" I Satışa Sundu.

Tasarımın ve teknolojinin en üst noktada birleştiği LOEWE’ nin en yeni modeli LOEWE REFERENCE, kullanıcılarına yine LOEWE farklılığını sunuyor.

Benzersiz ultra inceliği ile adeta bir sanat eseri görümünde olan LOEWE REFERENCE, Reference Sound Stand Speaker, Reference Sound Subwoofer ve Reference Mediacenter ile evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz mükemmel bir sistem sunuyor.

Enkay Group bünyesinde bulunan LOEWE’ nin göz kamaştırıcı yeni ürünü LOEWE REFERENCE, kullanıcılarına yeni bir yaşam stili yaratıyor.

Neredeyse tüm işitsel-görsel formatlar ve cihazlar için kumanda merkezi olan Reference Mediacenter’ ın içerisinde yer alan multiroom sistemi evinizin her odasında aynı anda farklı müzikler dinleme imkanı sağlıyor.

Televizyondaki programları izlemek yerine, isterseniz internetten indirdiğiniz bir filmi, isterseniz albümünüzdeki fotoğrafları ya da I-pod’unuzdan dinlemek istediğiniz müziği seçerek LOEWE REFERENCE’ nin size sağladığı bireysel özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.

Mükemmelliği ön planda tutan LOEWE REFERENCE ile taşınabilir belleklerde ve digital kameralarınızda bulunan müzik, fotoğraf ve HD (yüksek çözünürlüklü) videolarınızı parlak görüntü ve üstün ses kalitesi ile dev ekranda izleyebilirsiniz.

Ayrıca kablolu ya da kablosuz olarak bilgisayarınıza bağlayabilir ve tüm bu özellikleri sadece bir cihaz ve tek bir kumanda ile kontrol edebilirsiniz. 52 inç ekran büyüklüğündeki LOEWE REFERENCE, birbirinden üstün fonksiyonları kadar gösterişli tasarımında ön plana çıkan cilalı alüminyumdan yapılmış şık ve ultra ince dizaynı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir TV ve Home Entertainment sisteminden çok daha fazlasını sunan LOEWE REREFENCE’ da DVB-T, DVB-C ve DVB-S 2 üzerinden entegre HDTV alımı, 200Hz teknolojili Full HD çözünürlüğü ve 500 GB kayıt kapasiteli dahili sabit disk kaydedicisi DR+ gibi olağanüstü donanımları bulunuyor.

Akıllara durgunluk veren tasarımı ve mükemmel teknolojisi ile LOEWE REFERENCE, televizyon ve ev eğlencesinin sınırlarını zorluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title