Haberler

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde husumetli iki akraba aile arasında silahlı kavga çıktı. Feci olayda 1 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ölen kişinin yakınları ise karşı tarafın araçlarını yaktı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Korkunç olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Yaşamını yitiren şahsın ailesi ise karşı ailenin ev ve arabalarını ateşe verdi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ekinyazı Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan akraba iki aile fertleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve silahın kullanıldığı kavgada Ahmet Ö. (25) öldü, 6 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

ARAÇLARI YAKTILAR

Öte yandan ölüm haberine alan Önal ailesi üyeleri kavgaya karışan tarafların ev ve arabalarını ateşe verdi. Kavga nedeniyle jandarma ve polis mahallede yeni bir olay yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı. Jandarma kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Kavga Aile 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

doğru insanların olduğu yerde silah olmaz silah yalnız asker polis ve güvenlik görevlilerinde tehlike altında olanlarda olur doğru insanlar silah taşımaz silah art niyetli basit karektersiz insanların saldırmak için sığındığı rezil bir araçtır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title