Haberler

Ak Partili Erdem: AK Parti'nin Tek Başına İktidara Gelmemesine Sevinen Ülkeler Var

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, seçimlerde tek başına iktidar olamamalarına sevinen ülkelerin olduğunu, bunların başında da İsrail'in geldiğini söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, seçimlerde tek başına iktidar olamamalarına sevinen ülkelerin olduğunu, bunların başında da İsrail'in geldiğini söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'ın Kahta İlçesi'ne gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Erdem, burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin tek başına iktidar olamamasına sevinen ülkelerin olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kim bunlar? Bunların başında İsrail geliyor. Filistin'i, Filistinlilerin başına dar edenler sevindi. Bu bölgede kan ve gözyaşı akmasını isteyenler sevindi. İngilizleri sevindirdi. Dün Kürt'lere bir kimliği bile çok gören Esad'ı sevindirdik. Görevi neymiş? Esad'ın görevi, Tayyip'in önünü kesmekmiş. HDP, CHP ve MHP politikaları yalan üzerine, iftira üzerine kurulmuştur. İktidarımızdan önce hastaneye gidemiyorduk, ilaç alamıyorduk, dilimizi konuşamıyorduk, başınız kapalı olarak istediğiniz yere giremiyorduk. Şimdi bakın meclise rengarenk. Alevisi, Sünnisi, Kürt'ü, Türk'ü, Gezi'si, Ermeni'si, esas meclis bu işte. Meclis halkın aynası olmalıdır. Kalkacaksın güvenlik sağlayan koruculara burası Kürdistan, burayı terk edeceksin böyle bir şey olur mu?" - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Erdem Ak Parti Adıyaman İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title