Haberler

AK Parti'den Soma Kazası İçin Üçüncü Önerge

Güncelleme:

AK Parti Soma'da meydana gelen maden kazası ile ilgili üçüncü araştırma önergesi hazırladı.

AK Parti Soma'da meydana gelen maden kazası ile ilgili üçüncü araştırma önergesi hazırladı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve arkadaşları, Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili yeni bir Meclis araştırma önergesi verecek.

3. ÖNERGE

Alınan bilgiye göre, geçen hafta iki ayrı araştırma önergesini TBMM Başkanlığı'na veren AK Parti'li milletvekilleri, üçüncü önerge üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, 20 milletvekili ile birlikte yeni bir önerge kaleme aldı. Önergenin, bugün Meclis Başkanlığı'na sunulacağı öğrenildi.

GRUPLARIN VERDİĞİ ÖNERGELER BİRLEŞTİRİLECEK

Öte yandan, Soma'daki facia ile ilgili grupların verdiği araştırma önergeleri, bugün TBMM Genel Kurulu'nda birleştirilerek görüşülecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Ak Parti Soma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hamdullahundefined:

BU AKAPELİLERİN HERşyi riya riya üzerine kurulmuş bir devlet yönetimi. Bu millet ah almış herhalde almasaydı böyle bir başbakan tarafından 12 yıldır yönetilmez bu kişi tarih sahnesinded ki yerini alırdı. İnsanlık adına bu Siyasi EHLİYETİ olmayan zat ülkeyi çiftliğe döndürdü. Milli EğitimE BAKIYORSUN ÇALIŞMAYAN SÜREKLİ Okul aile birliği bütçesiyle yatıp kalkan yiyen içen okul malını bilgisayarını çocuğu için sürekli evine götüren ve ekranını kırıp eve getiren MEMURSEN Üyesi olan idareciler devlet malı deniz yemiyen domuz felsefesiyle okulları kendi ticarethanelerine çevirip EĞİTİM in Hangi safhada olduğu umurlarında olmamış olup bu gözlemler ortada AMA BU DURUMA BİR EL ATAN YOK TABİ YARIN 13 HAZİRANDA da ÇAKMA sendika olan EĞİTİM BİRSENLİ yalaka müdür müdür yardımcısı yaparak tamamiyle okulların soyulmasının yollarını açacaklar. Ben bundan sonra verilen vergimin nereye harcandığını somut olarak görmek istiyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title