Haberler

Afiş Çekiminde Eşref Kolçak'a Doğum Günü Sürprizi

Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan'ın paylaştığı Elim Sende filminin oyuncuları afiş çekimi için Ortadoğu Sinema Okulu'nda bir araya geldi.

Eşref Kolçak, Tuğba Özay, Tayfun Sav, gibi birçok ünlü isim afiş çekiminde buluştu. Basının yoğun ilgisinin olduğu çekimlerde sürprizler arka arkaya geldi. Çekim sırasında ilk sürpriz filmin yapımcısından geldi. Yapımcı Burçak Ilıman filmin vizyon tarihini açıkladı. 2. Sürpriz ise Türk sinemasının duayen ismi Eşref Kolçak için hazırlanan doğum günü sürprizi oldu.

Cüneyt Tek'in 'Yar' şarkısından ilham alınarak kaleme alınan filmin afiş çekimleri gerçekleştirildi. Eğlenceli anlara sahne olan çekimlerde duygu yüklü anlarda yaşandı. Filmin vizyon tarihi müjdesinden sonra Eşref Kolçak'ın doğum günü kutlandı. Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan usta oyuncu Eşref Kolçak "Samimi olarak söylüyorum bana güzellikler yaşattınız, beni çok mutlu ettiniz herkese teşekkür ederim. Ben çalışarak öleceğim. Yeter ki set olsun, ben çalışırım. Çalışmak bana enerji veriyor, mutlu oluyorum" ifadelerinde bulundu.

YEŞİLÇAM OYUNCULARINI DESTEKLİYORUM

Etkileyici aşk hikâyesi 11 Mayıs'ta vizyona giricek filmin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim bulunuyor. Filmde, Tuğba Özay, Eşref Kolçak, Tayfun Sav, Seda Kement, Serkan Gürkan, Cüneyt Tek, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu ve Erkan Çelik. Gizem Nur Doğa gibi ünlü isimler bulunuyor. Avantgarde Yapım'ın ilk filmi olan Elim Sende ile ilgili açıklamalarda bulunan Yapımcı Burçak Ilıman, Yeşilçam oyuncularını desteklemeye devam edeceklerini vurguladı. Ilıman sözlerine söyle devam etti: " İlk filmimiz Elim Sende doludizgin geliyor. Vizyon tarihimizi açıkladık ve oyuncumuz, hocamız, abimiz Eşref Kolçak'a güzel bir jest yaptık. Bana göre Yeşilçam oyuncuları desteklenmeli. Eşref abi bu filmde oynayarak bize çok katkısı oldu. Hem oyunculuk anlamında filmimize hem de tecrübesi ile diğer oyuncularımıza kattıkları yadsınamaz. Biz diğer projelerimizde de usta isimleri görmek istiyoruz onlarla çalışmak çok farklı bir duygu tecrübelerinden yararlanıyoruz bizlere çok katkısı oluyor. Kuvvetli bir aşk hikâyesi ile geliyoruz. Herkes ağlamaya hazır olsun."

ETKİLEYİCİ AŞK HİKAYESİ

Banu Kaptanoğluları'nın yazıp yönettiği romantik filmin konusuna gelince… "Birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi'nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesi izleyenleri büyüleyecek. Aynı evin içinde iki okunmamış mektup… Birbirinden habersiz iki aşık… Bulut geri geldiğinde Mavi'yi ne halde bulacaktı?"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eşref Kolçak Seda Kement Cüneyt Tek Tuğba Özay Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title