Haberler

Açılışlara Kılıçdaroğlu Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yeni tesislerinin açılışına katıldı.

Kuyuluk otobanında büyük bir konvoyla karşılanan Kılıçdaroğlu, Denizpark tesislerinde gerçekleşecek olan toplu açılış ve temel atma törenine katılmadan önce, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni cadde ve bulvarları gezdi.

Daha sonra Denizpark Tesisleri'ne gelen CHP Lideri, on binlerce insanın sevgi gösterileriyle karşılandı. Kürsüye gelerek ilk konuşmayı yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 15 yıllık süre içinde büyük bir sorun olan çöp meselesini çözdüklerini, gerçekleştirdikleri atıksu arıtma tesisi sayesinde Mersin denizini tertemiz yaptıklarını ve artık sahillerden insanların rahatlıkla denize girebildiklerini belirtti. Mersin'de altyapı problemini de çözdüklerini kaydeden Başkan Macit Özcan, "İçme suyuna da büyük yatırım yaparak, 800 kilometrelik içme suyu şebeke borularının değişimini gerçekleştirdik ve yüksek katlı binalara suyun daha kolay ulaşmasını sağladık." dedi. Hafif raylı sistem projelerinin, muhalefette bir belediye olmalarından dolayı sürekli engellendiğini ifade eden Başkan Macit Özcan, "O yüzden ben Mersin'e daha iyi hizmet almak için, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakan olduğu bir ülkede belediye başkanlığı yapmak istiyorum." dedi. Akdeniz Oyunları'na da çok büyük destek verdiklerini, ancak bir teşekkür bile alamadıklarını vurgulayan Başkan Macit Özcan, "Sınırlarımızın genişlemesiyle beldelerimize de hizmete başladık. Birazdan da Sayın Genel Başkanımız ile birlikte yeni yaptığımız tesislerin açılışını gerçekleştireceğiz." diyerek sözü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bıraktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları hayranlıkla izlediğini ve takip ettiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, " Macit Özcan'ın başkanlığında Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğini vermektedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ve yatırımları, tüm Türkiye'ye örnek gösterilmektedir. Birazdan da bu yatırımların yenilerinin açılışını yapacağız." dedi. Daha sonra ülke gündemine ait genel değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Başkan Macit Özcan ile birlikte sırasıyla Denizpark, Canlı Hayvan Ticaret Merkezi, Geçici Hayvan Bakımevi ve yeni cadde ile bulvarların açılışını ve yeni otogarın temel atma törenini izledi.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizpark tesislerindeki üniteleri gezdi ve Mersin'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Macit Özcan Kuyuluk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title