Haberler

Meclis'te "Aç-kapa' Yapılmasına Sinirlenen Tanal: Allah Belanızı Versin

Güncelleme:

TBMM Başkanı Yılmaz, Meclis Başkanı seçildikten sonra ilk defa Genel Kurul'u yönetti. Başkanlık Divanı oluşmadığı için oturumu kapatan Yılmaz'a CHP'li Çam ve Tanal tepki gösterdi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Meclis Başkanı seçildikten sonra ilk defa Genel Kurul'da Başkanlık Divanı'ndaki yerine oturarak Meclis'i açtı. Başkanlık Divanı oluşmadığı için oturumu kapatan İsmet Yılmaz'a CHP'li Musa Çam ve Mahmut Tanal tepki gösterdi.

YILMAZ, GONGU ÇALARAK OTURUMU AÇTI

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz seçilmesinin ardından ilk oturumunda CHP'li Mahmut Tanal ve Musa Çam'ın tepkisi ile karşılaştı. Başkanlık Divanı'ndaki yerine ilk defa oturan Yılmaz'a Meclis Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu mikrofon sesini açma konusunda yardımcı oldu. Bu sırada TBMM oturumunu eline tokmağı alarak açmak isteyen Yılmaz'ı, Neziroğlu ikaz ederek gongu çalması gerektiğini hatırlattı. Yılmaz'da tokmağı bırakarak gongu çalarak oturumu açtı.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN TEPKİ

Yılmaz, 25. Dönem Başkanlık Divanı oluşmadığı için Genel Kurul oturumunu kapatacağına yönelik sözler söylerken CHP sıralarında oturan 17 CHP'li milletvekili tepki gösterdi. Bu sırada CHP'li Mahmut Tanal ve Musa Çam, Başkanlık Divanı oluşumunda yaşanan gecikme için tepkilerini sürdürürken İsmet Yılmaz, tepkiler arasında oturumu kapatarak dışarı çıktı.

"ALLAH BELANIZI VERSİN, MECLİS'İ ÇALIŞTIRMIYORSUNUZ"

Mahmut Tanal ise "Allah belanızı versin, meclisi çalıştırmıyorsunuz" diye bağırdı. Tanal, boş olan AK Parti sıralarını da gazetecilere göstererek, "Hep diyoruz ya AK Parti'lilerin aldığı para haram, işte görün, sıraları bomboş." dedi.

"MECLİS'İ ÇİFTLİĞE ÇEVİRDİLER"

Çam da, "Bir aydır Meclis'i çalıştırmıyorlar. Meclis'i çiftliğe çevirdiler." diye tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Tanal Musa Çam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (88)

neco:

Chp baska ne ise yarar.kime camur atayim diye dusunmekten baska.

12
22
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıns:

Eşcinsellerin içinde, ortalığı yakıp yıkanların içinde, tomaların üstünde, cemaat operasyonlarında adliyelerin önünde. . . Bayılıyor eylem yapanlara destek vernlere. . . Allah belanızı versin demesine şaşırmadım. . .

14
17
yanıtYanıtla
Hakan Çamlı:

Ben avukatım, hukuka aykırı bir durum yok. Meclis Başkanlık Divanı Oluşmadan yasama faliyeti yapılamaz. Anayasada hükmü açık

13
16
yanıtYanıtla
maraşlı oğuz:

sen kendine bak dansöz nerde bir pislik varorda sen yağcılık yampmasaydı veilde olamazdı inadına akp

16
13
yanıtYanıtla
tanin:

CHP bu ülkenin başındaki sorundur. Kutuplaştırmanın en alenisi yapar sonra karşı tarafı suçlarlar. AKP lilerin koluna ne zaman sarı yıldız takacaksınız sol faşistler

9
20
yanıtYanıtla
fatih:

Bunun sorumlusu mhp dir. Akp ve mhp ye oy yok

18
9
yanıtYanıtla
qwerty:

şimdi herkes şuçu mhp de buluyor bence adamlar melisin başını çekenlerin türk kalmasını sağlayarak vatanı kurtarmışlardır. chp nin başındaki adamın zaten bi akraba tarafı ermeni bi akraba tarafı hırıstıyan alevisi ve soydanda kürt imin diye duyddum

5
22
yanıtYanıtla
tahsin:

chpye oy verenler gorun eserinizi .

14
11
yanıtYanıtla
Erzincanlı:

Helal olsun sayın tanal çok doğru konuşmuş

10
14
yanıtYanıtla
ksk:

kes lan tomahmut allah senin belanın vere inşallah

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title