Haberler

ABD'den Skandal İsrail Açıklaması

Güncelleme:

ABD Genelkurmay Başkanı, 490 Filistinli çocuğun katledildiği Gazze operasyonu için 'İsrail'in sivillere yönelik hassasiyeti takdire değer' dedi.

ABD Genelkurmay Başkanı Dempsey, Carneige Endownment for International Peace derneğinin New York'taki konferansında yaptığı konuşmada, Gazze operasyonda İsrail'in son Gazze operasyonunda sivil kayıpların engellenmesi için gösterdiği çabanın takdir edilecek düzeyde olduğunu söyledi.

RAPORA RAĞMEN İSRAİL'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Uluslararası Af Örgütü'nün, savaşla ilgili olarak, '' İsrail fütursuzca Filistinliler'e ait evleri hedef aldı. Sivillerin yoğun olarak yaşadığı yerleşim birimleri hedef alındı'' raporuna rağmen ABD'li Orgeneral, ''Bu konuda İsrail'den alacağımız dersler var. O yüzden İsrail'in sivil kaybını engellemekteki başarısını incelemek üzere ekibimi oraya gönderdim'' açıklaması yaptı.

İSRAİL BİLE AÇIKLAMAYA ŞAŞTI

Buna rağmen ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, ''Sivil kaybının önlenmesi için olağanüstü hassasiyet gösterdiler. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var'' dedi. İsrail basını bile bu duruma şaştı. ''Generalin sözleriyle uluslararası raporlar birbirine uymuyor'' diye yazdı.


BİLANÇO:


Ölen Filistinli: 2139
Çocuk kayıp: 490
Ölen İsrail askeri: 64
İsrailli sivil kayıp: 6
Ölen İsrailli çocuk: 1
Yaralı Filistinli: 11 BİN
Yaralı Filistinli çocuk: 3 BİN
Evinden olan Gazzeliler: 500 BİN
Gazze'de yıkılan ev: 20 BİN

Kaynak : Vatan

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Martin Dempsey New York İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (38)

cenkmobilWeb@haberler.com:

İsrail ve Amerika haklı, haklı, haklı.

5
31
yanıtYanıtla
axl:

bütün Müslümanlar birlik olsa ne abd ne İsrail ejnebileri kalır bu dünyada

23
3
yanıtYanıtla
zazamobilWeb@haberler.com:

İsarilin niyeti belli topraklari Filistin halkı ndan temizlemek.

20
2
yanıtYanıtla
ÇETİN:

Araplardan türklere dost falan olmaz araplar tarih boyunca türklere ihanet ettiler yapmadıklarını bırakmadılar bence araplar bu olanları hak ediyor.

8
13
yanıtYanıtla
siirtlimobilWeb@haberler.com:

GAVURDAN MÜSLÜMANA DOST OLMAZ ANLAYIN ARTIK. ABD BURALARDA HUZUR ISTEMIYOR DAHAKKAÇ KISININ OLUMUNE SEBEB OLACAKLARDA ANLAYACAKSINIZ. KOBANIYE OLAN DESTELERI NEDEN FILISTINE KARŞI OLMUYOR SAKSIYI CALISTIRIN ATRIK.

17
3
yanıtYanıtla
pasali20:

ariel şaron domuzunu örnek vereyim bu domuz sürünerek geberdi bide ahireti var tabi (Resûlüm!) Sakın, Allah''ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor (ibrahim süresi 42. ayet)

19
1
yanıtYanıtla
MEHMET ORAKÇI:

BİR İNSAN BUKADAR ŞEREFSİZ OLUR işte feytullah gülen bu ABD askerleri için duaa ettiğini söylemişti

16
1
yanıtYanıtla
UNUTMAYIN:

İNSAN MÜSVETTELERİ, KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER MAZLUMLARIN AHINI HİÇ UNUTMAYIN LANETLER

14
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Türkiyenin En iyi Müttefiki ABD öylemi ? Allah cezalarını en kısa zamanda verir İnşallah.

11
2
yanıtYanıtla
MEHMET:

ABD DEN NASIL BİR YAKLAŞIM BEKLİYORDUNUZ . ABD HER ZAMAB İSRAİLİN YANINDA SİZİN GİBİ DÖNEK DEĞİL. KORKAK MÜSLÜMLER.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title