Haberler

ABD Başkanı Trump'ın Apple Gafı Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan İşgücü Politikası Danışma Kurulu Toplantısı'nda açıklama yaparken toplantıda yer alan Apple CEO'su Tim Cook'tan bahsederken adını Tim Apple olarak söyledi. Trump'ın, "Apple" gafı kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

ABD Başkanı Donald Trump yine gündemden düşmüyor. Trump bu kez de yaptığı ' Apple' gafıyla alay konusu oldu.

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan İşgücü Politikası Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Trump, toplantıda yer alan Apple CEO'su Tim Cook'un icraatlarını da övmek istedi.

Ancak Trump Tim Cook'u övmek isterken 'Tim Apple' ifadelerini kullandı. Böylelikle Tim Cook da, Trump'ın ismini karıştırdığı kişiler listesine eklendi. Trump'ın Tim Cook'a Tim Apple dediği anlar sosyal medyada ise hızla yayıldı.

Pek çok kişi sosyal medyada Trump'ın eski videolarını da paylaşarak kendisi ile dalga geçti.

ABD Başkanı Trump'ın Apple Gafı Sosyal Medyayı Salladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Tim Cook Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500

Yorumlar (19)

Edremitli:

Ezanla selayla uğraşanların, ağzına k*rdstn lafı alanların analarınaselamolsun

6
3
yanıtYanıtla
kimbilir_?:

umarımdi bu cakma conilerin işgale kalkıştığı ulkelerdeki bütün askerleri bu dünyadan göç eder. abd. askerine ölümmmm

6
3
yanıtYanıtla
fuat:

bizimkiler bunların yüzbin katından daha büyüğünü yapı yor kimse bişey diyemiyor ve özürde dilemiyooo

6
2
yanıtYanıtla
Apple eskisi gibi değil:

Benim cihazı tamir edeyim derken bozan bir Apple var ortada be sucunu kabul etmedi mağdur etti. Eski Apple değil Kendi çalışanları da ?? yüzünden bu politikayı benimsediğini söyledi . Bence bir + sı kalmadı

3
1
yanıtYanıtla
Türbanlı:

Suriyelilere oy verin rahat edin Asini evini Başka seyleride paylasabilirsiniz

1
2
yanıtYanıtla
Kadifeli gelin:

Manav vergi oduyor o zaman zabita nden yolda satani topluyor

1
1
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Bu ülkeyi yeniden sağ sol diye bölmeye çalışıyorlar diyeyim

1
1
yanıtYanıtla
babaniz:

bizde toplumda mehmet terzi hasan bakkal berber huseyin hoca kazim demiyormuyuz ne haber lan bu

1
0
yanıtYanıtla
Lol:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Cengiz alp:

Team Apple diyor adam, hemen baliklama atlamayin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title