Haberler

70 Metrelik Kuyuya Düşen Çocuk Kurtarılmaya Çalışılıyor

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 6 yaşındaki çocuk, apartman bahçesine kazılan 70 metrelik su kuyusuna düştü.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 6 yaşındaki çocuk, apartman bahçesine kazılan 70 metrelik su kuyusuna düştü.

Olay, saat 18.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Payam Sokak'ta, bulunan apartmanın bahçesinde meydana geldi. Kaya ailesinin 6 yaşındaki çocuğu Hasan Kaya, arkadaşlarıyla bahçede oynadığı sırada, içme ve bahçe sulama amacıyla kısa süre önce kazılan ve üzeri kartonla kapatılan 70 metre derinliğinde 20 santimetre genişliğindeki su kuyusuna düştü. Oyun oynadığı arkadaşlarının çığlığı üzerine bahçeye koşan apartman sakinleri durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Minik Hasan'ı kurtarma çalışmaları sırasında sinir krizleri geçiren çocuğun yakınları, olay yerine girmek isteyince polisle arbede yaşadı. Yaşanan arbede de bir polis hafif şekilde yaralanırken, olay yerinde bulunan sağlık ekibi tarafından ayakta tedavi edildi.

İlçede olayın duyulmasının ardından Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar da olay yerine gelerek çalışmaları yerinde izledi. Kuyunun dar olması ve içerisinin balçık olması nedeniyle çalışmalar güçlükle yürütülüyor. - Gaziantep / Nizip

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kaya Gaziantep Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title