Haberler

600 Metrelik Türk Bayrağı Cumhuriyet Yürüyüşü

- 600 metrelik bayraktan detay Vatandaşlardan detay Edip Akbayram konserinden detay Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün konuşmasından detay ANTALYA - Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümü kapsamında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen yürüyüşte 600 metrelik Türk Bayrağı açıldı.

- 600 metrelik bayraktan detay

Vatandaşlardan detay

Edip Akbayram konserinden detay

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün konuşmasından detay ANTALYA - Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümü kapsamında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen yürüyüşte 600 metrelik Türk Bayrağı açıldı.

Kemer Belediyesi önünden başlayan yürüyüş, Liman Caddesi'nden devam ederek Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Yürüyüşe, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Emniyet Amiri Murat Karaman ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar açılan 600 metrelik Türk bayrağını taşıdı. Çocuklar ise ellerindeki bayrakları salladı. Bazı çocuklar ise yüzlerine Kemal Atatürk yazdırdı bazıları da Türk bayrağı çizdirdi.

Daha sonra Belediye Başkanı Gül, Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir konuşma yaptı. Gül'ün konuşmasının ardından sahneye çıkan Edip Akbayram, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Akbayram, konseri dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Dinleyiceler, sanatçının seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti. Konser sonrası kalabalık olaysız şekilde alandan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Edip Akbayram Mustafa Gül Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title