Haberler

5 Eski Polis Müdürü 14 Aralık Soruşturması Kapsamında Tutuklandı

Güncelleme:

22 Temmuz soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski polis müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün, Ömer Köse, Erol Demirhan ve Kazım Aksoy, 14 Aralık soruşturması kapsamında da tutuklandı.

"14 Aralık" soruşturması kapsamında savcılık sorguları dün akşam tamamlandıktan sonra tutuklanma talebiyle 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 5 eski polis müdürü ile ilgili karar, Ulusal Yargı Ağı Projesi'nin (UYAP) bakıma alınması nedeni ile bugüne kalmıştı. 5. Sulh Ceza Hakimi Hakimi Cevdet Özcan, "Kamu görevlisinin gerçeğe aykırı evrak tanzimi", "İftira" ve "Terör örgütü üyeliği" suçlarından tutuklamaya sevk edilen polis müdürlerinin ifadelerini saat 13.30'dan itibaren almaya başladı.

"TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİ" İDDİASIYLA TUTUKLAMA

Hakim Özcan, yaklaşık 9 saat süren ifade alma işlemi sonunda eski İstanbul Terör Şube Müdürleri Yurt Atayün ve Ömer Köse, eski İstihbarat Şube Müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan ile eski Mali Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy'un "terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

22 TEMMUZ'DA TUTUKLANMIŞLARDI

Polis müdürleri Ali Fuat Yılmazer, Erol Demirhan, Yurt Atayün, Ömer Köse, "22 Temmuz" soruşturması kapsamında "Casusluk", "Yasadışı dinleme" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek", Kazım Aksoy ise 1 Eylül'de yapılan operasyon kapsamında, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" suçlarından tutuklanmışlardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Fuat Yılmazer Erol Demirhan Ömer Köse Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (12)

ADANALI TAMER:

KIMLERI ICERI ATMADINIZ EY PARALEL SIRA SIZDE HADI ICERI HRANT DINK GOZ GORE OLÜMÜNE GOZ YUMDUNUZ EEE ETME BULMA DÜNYASI SIZIN YATACAK YERINIZ YOK.

2
0
yanıtYanıtla
koca kurtmobilWeb@haberler.com:

Zamaninda yediginiz hurmalar doner bir yerinizden tirmalar ankadiniz siz

1
0
yanıtYanıtla
osman:

yıyosa pkk uzantılarını veya hırsızları tutuklasınlar

1
0
yanıtYanıtla
kritik:

Muhalefet ve iktidar çok cepheleşti, kindarlaştı. AKP her tür hukuksuzlukla muhalefeti yargılıyor şimdi. Yarında onlar aynını yapacak. Bu durumda ya iç kargaşa çıkar, yada ordu gene umut olur.

1
0
yanıtYanıtla
halitmobilWeb@haberler.com:

Polis içeri terörist dışarı muz Cumhuriyeti

1
0
yanıtYanıtla
akincimobilWeb@haberler.com:

Doğu yanıyor bunlarda halen algı operasyonu pesindeler hey Allahim ya

1
0
yanıtYanıtla
Turan Özdemir Mobil-IOS:

Marş Marş istikamet hapishane umarım orada akıllı durursunuz aklınız başınıza gelir

0
1
yanıtYanıtla
güzelMobil-ANDROID:

valla güzel haber tüm polis ler tutuk lan sin

0
0
yanıtYanıtla
mufterimobilWeb@haberler.com:

Birileri gercekten iftira atiyor. Cok surmez hep beraber goruruz. Ama atanlar bilsin ki sulatan suleymana kalmadi dunya

0
0
yanıtYanıtla
nerden nereyemobilWeb@haberler.com:

Bir zamanlar din karsitlari dindarlara eziyet icin herseyi yapiyolardi..dindarlar magdurdu.simdi ise dindarlar birbirine dustu..oruc tutan 5 vakit namaz kilan allaha hizmet eden insanlar birbirlerini arkalarindan vuruyorlar ..yazik..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title