Haberler

4 Kişilik Ailenin Cesetleri Trabzon Adli Tıp Kurumuna Gönderildi

Güncelleme:

Kars'ta önceki gün cinnet getirerek dehşet saçan şahıs ile eşi ve iki çocuğunun cesetleri, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kars'ta önceki gün cinnet getirerek dehşet saçan şahıs ile eşi ve iki çocuğunun cesetleri, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Oluklu köyünde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem, çocukları 3 yaşındaki Hüseyin ile 1 yaşındaki Hanife'yi öldürdükten sonra kendisini de vurarak yaşamına son vermişti. Ailenin cesetlerinin Selim Devlet Hastanesi'nden alınarak otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan Durmuş'un bir arkadaşı sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta olayla ilgili, "Kardeşim benim ne oldu da senin gibi efendi kişilikli biri cinnet geçirdi, bütün ailene, kendine kıydın. Hayat işte ummadık anda ummadık kişiler ummadık sebeplerle sınanıyor" mesajını paylaştı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Trabzon Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title