Haberler

15 İşyerini Soyan Hırsızlar Tutuklandı

Adana'da kepenklerini kestiği 5 işyerinden hırsızlık yapan Bekir Yıldız (25), Mehmet Kurt (21) ile Mazlum Uluç (27) Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı.

Adana'da kepenklerini kestiği 5 işyerinden hırsızlık yapan Bekir Yıldız (25), Mehmet Kurt (21) ile Mazlum Uluç (27) Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı. Şehir merkezinde 15 gün içerisinde kepenkleri kesilen 5 ayrı işyerinden hırsızlık meydana geldi. Kepenklerin kesilme yöntemini inceleyen ekipler, hırsızlığın aynı kişiler tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. İşyerlerinde yapılan parmak izi araştırmasından olayın Bekir Yıldız, Mehmet Kurt ile Mazlum Uluç tarafından gerçekleştirildiği saptandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Zanlıların üzerinde yapılan aramada, bir bıçak ile tornavida ele geçirildi. Hırsızlık yapmak için fazla malzemeye gerek duymadıklarını ileri süren zanlıların, Bizim sermayemiz tornavida ile bıçak. Bunlar olduktan sonra başka şeye ihtiyacımız yok dedikleri öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title