Haberler

Rizeli Mobilya Ustasının İlginç Koleksiyonu

Rizeli mobilya ustasının ilginç koleksiyonuRİZE - Rize Merkez'de mobilya atölyesi olan Ahmet Dinçer 1987 tarihinden itibaren Rizesporun Gazeteler'de çıkan haber kupürlerini toplayarak yaptığı koleksiyon ilgi çekiyor.

Rizeli mobilya ustasının ilginç koleksiyonu

RİZE - Rize Merkez'de mobilya atölyesi olan Ahmet Dinçer 1987 tarihinden itibaren Rizesporun Gazeteler'de çıkan haber kupürlerini toplayarak yaptığı koleksiyon ilgi çekiyor.

Rizeli Mobilya ustası Dinçer, sahibi olduğu mobilya atölyesini adeta Rize Sporun 30 yıllık arşivi gelen müşterilerine sunarken, Dinçerin koleksiyonunda 500 adet gazete ve küpür yer alıyor.

"Rizespor yenilince yemek yiyemiyorum"

30 Yılık koleksiyonunu değerlendiren Mobilya Ustası Dinçer, "Ben bu koleksiyonu yapmaya başladığım zaman bana herkes neden böyle bir şey yapıyorsun bunlar kağıt parçası yırtılıp gidecekler şeklinde ifadeler kullandılar. Oysa ben Rizespora bağlılığımı bu şekilde gösterip bu gazete ve küpürleri muafaza etmeyi başardım. Hatta Rizespor yenilince uykularım kaçıyor, iştahım kesiliyor. Bayramlarda dahi aklımda sadece Rizespor vardı benim hayat kaynağım ve bundan sonrada öyle olacak. Bu gazeteler ben yaşadıkça burada bu şekil'de kalıp bana maziyi hatırlatıp eskiyi yad edeceğim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ahmet Dinçer Rize Merkez Murat Erat Gazeteler Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title