Haberler

    Yayıncı Adriana Chechik TwitchCon etkinliğinde belini kırdı

    Güncelleme:

    Adriana Chechik TwitchCon etkinliğinde köpük çukuruna atlayarak belini kırdı. Yayıncının sırtına iki adet metal çubuk yerleştirildi.

    Twitch yayıncılarının ve izleyicilerinin bir araya geldiği TwitchCon etkinliği bu yıl da ilginç olaylarla gündeme geldi. San Diego'da düzenlenen etkinlik yayıncılar ve izleyiciler için bir buluşma ortamı sundu. Etkinlikteki en ilginç anlardan biri ise yayıncı ve aktris Adriana Chechik'in belini kırması oldu.

    ADRIANA CHECHIK, TWITCHCON ETKİNLİĞİNDE BELİNİ KIRDI

    Adriana Chechik TwitchCon Lenovo Legion sahnesindeki köpük çukuruna atladı. Sert bir atlayış yapan yayıncı köpük çukurunda yeterince köpük olmaması sebebiyle zemine sert bir şekilde düştü. Videoda da görüldüğü üzere adrianachechik_ rumuzlu yayıncı atlayıştan sonra hareketsiz kaldı.

    Yayıncı Adriana Chechik TwitchCon etkinliğinde belini kırdı

    Bir süre hareketsiz kalan Chechik daha sonra Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımında "Bu hafta sonu belimde iki kırık, metal çubuklar ve zarar görmüş bir egom var" ifadesini kullanan yayıncı aynı zamanda pornografik film sektörünün en ünlü yüzleri arasında yer alıyor.

    Chechik ise köpük çukurunda sakatlanan tek katılımcı değil. Lenovo Legion'un standında yer alan köpük çukuru özünde yayıncılar arası bir yarışma için düzenlendi. Gladiators adlı eski bir televizyon programı oyunundan esinlenerek kurulan sahne pek çok kişinin yaralanmasına neden oldu. Konu hakkında açıklama yapan Lenovo sözcüsü ise standın kapandığını ifade etti.

    Stanttaki problem ise sert zeminin üzerine oldukça az miktarda köpük konulmasından kaynaklanıyor. Zemin rahatça görülemediği için birçok katılımcı köpük çukurunun aslında bir çukur olmadığını anlayamıyor. Dolayısıyla alttan alınması güç bir ihmalkarlığın olduğunu söylemek mümkün.

    Zummmers kullanıcı adlı bir başka yayıncı da sandalye üzerinden atlayarak yaralandı. World Baloon Cup adlı bir yarışmaya katılan Genshin Impact yayıncısı ayak bileğini kırdı. LochVaness rumuzlu bir Twitch yayıncısı da TwitchCon yaralılar kervanına katıldı.

    TwitchCon birbirinden ilginç anlara sahne oldu. Lenovo Legion stantı ise sebep olduğu kazalar nedeniyle yoğun eleştiri aldı.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Lenovo Haberler

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Bakmadan Geçme

    Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title