Haberler

Twin Mind: Ghost Hunters yakında Nintendo Switch'e geliyor

Güncelleme:

Ocean Media ve Domini Games, 31 Ekim'de Nintendo Switch'e gelecek olan doğaüstü macera Twin Mind: Ghost Hunters Collector's Edition'ın çıkış tarihini duyurmaya fazlasıyla hazır!

Eleanor ve Jones yeni vakalarına hazırlanırken dehşete katlanmaya hazır olun. Genç bir kadının kanı tamamen çekilmiş halde bulundu. Onun ölümünün gizemini çözmeye yardımcı olmak size kalmış. Vakanın gizemini çözmek için bulmacalarla uğraşmanız, sırları çözmeniz ve yolunuzu araştırmanız gerekecek.

Gizemli bir katil, kurbanının cesetlerini kansız bırakıyor. Bu soğukkanlı kişi kim ve gerçekten bir insan mı? Eleanor ve Randall adlı ikiz dedektiflerin çözmesi gereken bir dava var! Bir sinema salonunda bir cinayet işlenmiş ve kurban tüm kanını kaybetmiş, hatta katile Drakula lakabı bile takılmıştı. Cinayetin maktulün arkadaşı tarafından işlendiği sanılıyor, ikizler olayın aslına bakınca olay beklenmedik bir hal alıyor! Asıl suçlu her zaman yanlarındaydı. Ve ikizler yine kara büyüyle uğraşıyorlar. Gerçeğe ulaşmak ve masum insanları kurtarmak için bu Gizli Nesne Bulmaca Macera oyununda birçok bulmacayı çözün ve heyecan verici zorlukların üstesinden gelin!

Bonus Bölümünde Eleanor olarak ölümcül aşk üçgeni hakkındaki korkunç gerçeği öğrenin! Çeşitli başarılar kazanmak için favori bulmacalarınızı ve mini oyunlarınızı oynayın ve yeniden oynayın! Konsept çizimleri, duvar kağıtları, müzik ve daha fazlasını içeren bonus materyallerin tadını çıkarın! Koleksiyon parçaları toplayın ve değişen nesneleri arayın!

Twin Mind: Ghost Hunters'nın temel özellikleri

  • Çözülmeyi bekleyen birçok mini oyun ve bulmaca
  • En kaliteli sanat eserleriyle büyüleyici hikaye
  • Bulabileceğiniz tonlarca koleksiyon parçası ve değişen nesne
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Nintendo Gamegar Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title