Haberler

The Callisto Protocol'e daha zor oyun modu ekleniyor

Güncelleme:

Optimizasyon sorunları nedeniyle lansmanında sorunlar yaşayan bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu The Callisto Protocol'e zoru seven oyuncular için Hardcore oyun modu ekleneceği bildirildi.

Jüpiter'in doğal uydularından biri olan Callisto'nun karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya çalıştığınız The Callisto Protocol'ün geliştiricisi Striking Distance Studios, Hardcore Mode'u tanıttı.

THE CALLISTO PROTOCOL'E HARDCORE OYUN MODU GELİYOR

"Adı tam da burada – Hardcore Mode sadece düz hardcore" şeklinde sözlerine başlayan Kreatif Direktör Ben Walker, "The Callisto Protocol'ü zorlu olacak şekilde tasarladık ve bu yeni modla, gerçekten acımasız oynayışın hayranlarına ustalaşmaları için yepyeni bir meydan okuma seviyesini sunuyoruz" sözlerine yer verdi.

The Callisto Protocol'e daha zor oyun modu ekleniyor

"Düşman düşüşlerinin sayısını önemli ölçüde azaltıyoruz, düşmanlara daha fazla saldırı gücü veriyoruz, yaratıkların mutasyona uğraması için gereken süreyi kısaltıyoruz ve kaynakları daha da sıkılaştırmak için Reforge'da eşyalara daha az yeniden satış değeri veriyoruz. Ayrıca CTP ücretlerini daha pahalı hale getirirken Stun Baton'un verdiği hasarı da azaltıyoruz."

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

"Ayrıca Hardcore Mode'da hayatta kalmak için gerekenlere sahip oyuncular için üç yeni başarı ekliyoruz. Ama sizi uyarmadığımızı söylemeyin."

STÜDYODAKİLER HARDCORE MODE'DA BİTİRDİ

Walker, "Oyunu test etmek için yüzlerce saat harcadık, bu yüzden stüdyodaki birçok insan oyunu Hardcore Mode'da yendi" diyor Walker, "ama yine de bazı karşılaşmalarda kendimi terlerken buldum. Özellikle iki kafalı. Oyun kumandamı henüz atmadım, ancak arada bir yaklaştım. Onu yenmek her zaman bir başarı gibi hissettiriyor." dedi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Callisto Protocol Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title