Haberler

Sons of the Forest Virginia nasıl eğitilir?

Güncelleme:

Endnight Games'in geliştirdiği açık dünya hayatta kalma oyunu Sons of the Forest'ta oyuncular, haritada tek başına dolaşan üç bacaklı ve üç kollu kadın olan Virginia'nın nasıl eğitildiğini araştırıyor. Oyunculara bir zararı bulunmayan Virginia'yı eğitmek için sadece sabır gerekmektedir. Peki, Sons of the Forest Virginia nasıl eğitilir? Detayları haberimizde…

Adada dolaşırken karşınıza bir anda çıkan mavi kıyafetli, üç bacaklı ve üç kollu yaratık olan Virginia, size ilk yaklaştığında mesafesini koruyacaktır ve size asla saldırmayacaktır. Bu nedenle sizin de ona saldırmamanız gerekmektedir. Peki, Sons of the Forest Virginia nasıl eğitilir? İşte detaylar…

SONS OF THE FOREST VİRGİNİA NASIL EĞİTİLİR?

Virginia ile karşılaştığınızda size karşı mesafenizi koruyacak ve yaklaştığınız zaman kaçacaktır. Virginia ile karşılaştığınızda hareketsiz kalın ve "G" tuşuna basarak elinizdeki her şeyi bırakın. Duruma göre yaklaşabilir veya yaklaşmayabilir. Eğer yaklaşmazsa normal işlerinize devam edebilirsiniz. Daha sonra tekrar ortaya çıkacak ve yaklaşana kadar bu işlemi tekrarlayın.

Sons of the Forest Virginia nasıl eğitilir?

Virginia bir noktadan sonra size yaklaşmaya başlayacak ve daha da yaklaşacak ve bu noktadan sonra, silahlarınız olsa veya savaşa girseniz bile, kaçmadan etrafınızda dolaşacak. Ayrıca, Virgina'yı öldürürseniz hayata geri dönmeyeceğini de belirtmekte fayda var bu yüzden dikkatli olun.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Virginia zaman zaman size malzeme getirebilir, ancak daha da önemlisi, savaşta size yardım eder. Virginia'ya kullanması için bir pompalı tüfek veya tabanca verirseniz, sizin için onları kullanarak size yamyamları öldürmenizde yardım eder.

Sons of the Forest Virginia nasıl eğitilir?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Dünya Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title