Haberler

Resident Evil 4 Remake'e Steam'de yüzde 63 zam geldi! Yeni fiyatı bin TL'yi aştı

Güncelleme:

Popüler dijital video oyun dağıtımcısı Steam'de oyunlara enflasyon nedenli zamlar gelmeye devam ediyor. Capcom'un geliştiriciliğini ve yayıncılığını yaptığı Resident Evil 4 Remake, lansmanına yalnızca iki hafta kala Steam'de yüzde 63 zamlandı.

2005 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma korku oyunu serisi Resident Evil'ın dördüncü oyununun remake projesi Resident Evil 4 Remake, Steam'de lansmanına iki hafta kala Türkiye fiyatı zamlandı. Oyunun standart sürümü 563 TL'den yüzde 57 zam ile 887 TL'ye zamlanırken Deluxe sürümü ise 657 TL'den 1070 TL'ye çıktı.

RESIDENT EVIL 4 STEAM'DE ZAMLANDI

Resident Evil hayranlarının merakla piyasaya sürülmesini beklediği Resident Evil 4 Remake, 24 Mart'ta piyasaya sürülmeden önce lansmanına yalnızca 2 hafta kala Steam'de yüzzde 63 zamlandı.

Steam'de yayınlanan zam duyurusunda ise "Yerel döviz kurlarındaki dalgalanma nedeniyle, aşağıdaki para birimlerinde fiyat ayarlamaları yapılmıştır. Lütfen mevcut ön siparişlerin etkilenmediğini unutmayın. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Etkilenen para birimleri: Brezilya Reali, Arjantin Pesosu, Kolombiya Pesosu, Türk Lirası" sözlerine yer verildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız
  • Resident Evil 4 – 563,47 TL => 887,29 TL (+57%)
  • Resident Evil 4 Remake – 657,53 TL => 1070,50 TL (+63%)

Ayrıca Steam'de son dönemde zamlanan diğer AAA oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Resident Evil 4 Remake'e Steam'de yüzde 63 zam geldi! Yeni fiyatı bin TL'yi aştı

RESIDENT EVIL 4 HİKAYESİ

Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yıl geçti. Olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy, başkanın kaçırılmış kızını kurtarmaya gönderildi. Leon, kızın izini uzak bir Avrupa köyüne kadar takip etti. Buradaki yerlilerde korkunç derecede yanlış giden bir şeyler var ve yaşam, ölüm, dehşet ve arınmanın bir araya geldiği bu cesur kurtarma ve korku hikayesinde perdeler açılıyor.

Modernleştirilmiş oynanış, yeniden yapılandırılmış bir hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile Resident Evil 4, endüstrinin mihenk taşlarından birinin yeniden doğmasını sağlıyor.

Hayatta kalma korku türünde devrim niteliği taşıyan kabusu tekrar yaşayın.

Resident Evil 4 Remake'e Steam'de yüzde 63 zam geldi! Yeni fiyatı bin TL'yi aştı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Resident Evil 4 Remake Capcom Steam Zam Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title