Haberler

    Neymar Fortnite'a ne zaman geliyor?

    Güncelleme:

    Beklenen gün yarın! Neymar yarın Fortnite'a eklenecek. Neymar Fortnite'a ne zaman geliyor?

    Dünyaca ünlü profesyonel futbolcu Neymar Fortnite'a geliyor. 27 Nisan'da gelecek battlepass ile Neymar kostümüne ve diğer içeriklerine ulaşabileceksiniz. Biz de sizler için bu haberin detaylarını derledik.

    Fortnite YouTube hesabı Neymar'a ait kostümlerin ve diğer eklentilerin olduğu videoyu kanalında paylaştı.

    27 Nisan günü battlepass'e eklenecek olan kostüm ve eklentileri artık elde edebileceksiniz.

    Neymar Fortnite Kostümleri ve Eklentileri elde edeceğiniz görevler ise şunlar:

    • TALK TO AN ISLAND SOCCER PLAYER: Bir konuşma başlatın! Soccer Ball Emote Toy ve Neymar Jr Banner kazanın.
    • COMPLETE 3 QUESTS FROM ISLAND SOCCER PLAYERS: Haritada yerleri belirlenecek yerlere giderek Matador Loading Screen kazanın.
    • COMPLETE 5 QUESTS FROM ISLAND SOCCER PLAYERS: Haritada yerleri belirlenecek yerlere giderek Neymar Jr Outfit kazanın.
    • dropp KICK THE SOCCER BALL TOY 500 METERS AS NEYMAR JR: Topu Neymar Jr. olarak 500 metre fırlatın ve Joia Trophy Back Bling kazanın.
    • SCORE A GOAL WITH THE SOCCER BALL TOY AS NEYMAR JR: Neymar Jr. olarak topla gol atın ve Jaguar Strike Pickaxe kazanın.
    • ELIMINATE 3 OPPONENTS AS NEYMAR JR: Neymar Jr. olarak 3 düşmanı öldürün ve Shhh. Emote kazanın.

    Bu sıra ile birlikte görevleri yaptıkça şu hediyeleri kazanırsınız:

    • I'm ready! Spray
    • Stealth Shot Emoticon
    • Hang Loose Celebration Emote
    • Aerial Acrobat Glider
    • Exhibition Style of the Neymar Jr Outfit, Jaguar Strike Pickaxe, and Aerial Acrobat Glider

    Buna ek olarak THE NEYMAR JR CUP'a katılarak özel tasarlanmış Neymar Jr. botu için kapışın. Turnuvaya katılım için hesabınızda iki faktörlü doğrulamanın açık olması gerekmektedir. Buna ek olarak turnuvaya katılmak için 30 seviye ve üstü olmanız gerekiyor. Turnuvaya ait diğer detayları ise buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Belki de siz kazanırsınız kim bilir?

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Jaguar Neymar Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title