Haberler

Human: Fall Flat satışları 40 milyonu aştı

Güncelleme:

No Brakes Games'in geliştirip Curve Games'in yayıncılığını yaptığı fizik tabanlı basit eğlence oyunu Human Fall Flat'in dünya çapındaki satışları 40 milyonu aştı.

Human Fall Flat'in Twitter hesabından yapılan paylaşımda "bizi bu kadar harika yapan şey topluluğumuzdur" sözlerine yer vermesinin ardından dünya çapında 40 milyondan fazla adet satış yaptığı bildirildi.

HUMAN FALL FLAT SATIŞLARI 40 MİLYONU AŞTI

No Brakes Games CEO'su ve kurucusu Tomas Sakalauskas'ın yaptığı açıklamada, "Human: Fall Flat'i bu kadar harika yapan şey topluluğumuzdur. Hayranların tüm desteğini gerçekten takdir ediyoruz ve dünya çapında oyunumuzu deneyimleyen 40 milyondan fazla insana sahip olduğumuz için hayret duyuyoruz" sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Human: Fall Flat, yüzen rüya manzaraları dünyasında geçen komik, hafif yürekli bir fizik platform oyunudur. Her rüya seviyesi, konaklardan, kalelerden ve Aztek maceralarından karlı dağlara, ürkütücü gece manzaralarına ve endüstriyel yerlere kadar gezinmek için yeni bir ortam sağlar. Her seviyede birden fazla rota ve mükemmel eğlenceli bulmacalar, keşif ve yaratıcılığın ödüllendirilmesini sağlar. Ama elbette, İnsanınızın titrek hareketleri işleri kolaylaştırmaz ve ister zıplıyor, tırmanıyor, taşıyor veya sallanıyor olun, işler hızla ters gidebilir – komik sonuçlarla.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dünya Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title