Haberler

Hogwarts Legacy, 15 milyon adet satarak 1 milyar dolar hasılat elde etti

Güncelleme:

Oyunun yayıncısı Warner Bros.'a göre Hogwarts Legacy, 31 Mart'ta sona eren üç ayı kapsayan ilk çeyrek kazanç sonuçlarında 15 milyon adet satışı aşarak 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Hogwarts Legacy, Warner Bros'un şimdiye kadarki en büyük oyun lansmanı oldu.

Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, 2023'ün en çok beklenen oyunları arasında yerini alırken PS5, Xbox Series X|S ve PC'de piyasaya sürülmesinden sonra ilk iki hafta içerisinde 850 milyon dolarlık satış yaptı.

HOGWARTS LEGACY 1 MİLYAR DOLAR HASILAT ELDE ETTİ

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, şirketin kazanç çağrısı sırasında yaptığı açıklamada, " Hogwarts Legacy, bugüne kadar perakende satışlarda 1 milyar dolardan fazla gelir elde etti ve dünya çapında 15 milyondan fazla adet sattı ve bugün ekip oyunu PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında piyasaya sürülüyor" dedi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Açıklamasının devamında ise şu sözlere yer verdi:

"Bu, Mortal Kombat, Game of Thrones, Lego oyunlarımız ve DC ile birlikte beşinci 1 milyar dolarlık oyun serimiz ve bu yılın ilerleyen zamanlarında Switch'teki Hogwarts Legacy de dahil olmak üzere çok daha fazla oyun geliyor."

Birkaç gecikmenin ardından Hogwarts Legacy, 25 Temmuz'da Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

Hogwarts Legacy, 15 milyon adet satarak 1 milyar dolar hasılat elde etti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Hogwarts Legacy Warner Bros Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title