Haberler

Hitman geliştiricisi IO Interactive, İstanbul'da stüdyo açacak

Güncelleme:

Gizlilik esaslı aksiyon-macera oyunu serisi Hitman'in geliştiriciliğini yapan Danimarka merkezli video oyun şirketi IO Interactive, İstanbul'da Project 007, Project Fantasy ve HITMAN projelerinde "önemli rol oynayacak" bir stüdyo kuracaklarını açıkladı.

Popüler video oyun şirketi Io Interactive, 15 Mart Çarşamba günü saat 12.04'te Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Devam eden büyümemizin bir parçası olarak İstanbul'da yeni bir stüdyonun açılışını duyurmaktan heyecan duyuyoruz" sözlerine yer verdi.

IO INTERACTIVE YENİ STÜDYOSUNU İSTANBUL'DA AÇTI

Danimarka merkezli video oyun şirketi IO Interactive'in dördüncü stüdyosunun Sarıyer'de açılacağını bildirdi. "IO Interactive İstanbul'un misyonu, bölgede AAA oyun geliştirme için bir merkez oluşturmak ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularımız için benzersiz oyun deneyimleri yaratmaktadır. İstanbul'daki ekibimiz iddialı yapımlarımızda önemli bir rol oynayacak: Project 007, Project Fantasy ve HITMAN."

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

IO Interactive Danimarka İstanbul Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title