Haberler

Eternal Fire GG, CCT Central Europe Malta Finals şampiyonu oldu

Güncelleme:

Türk temsilcimiz Eternal Fire GG, Counter Strike Global Offensive'in CCT Central Europe Malta Finals turnuvasının şampiyonu oldu. Tam 1722 gün sonra bir Türk CS GO takımı, uluslararası LAN bir turnuvada kupa kaldırmayı başardı. Eternal Fire GG, CCT Central Europe Malta Finals'taki rakibi Bad News Eagles'ı 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Eternal Fire, ilk CCT Central Europe Malta Finals büyük finalinde Kosova ekibi Bad New Eagles'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kartalın kanadını kıran temsilcimiz Eternal Fire GG, offline (LAN) olarak düzenlenen CCT Central Europe Malta Finals turnuvasında kupayı kaldırdı.

ETERNAL FIRE GG, CCT CENTRAL EUROPE MALTA FINALS ŞAMPİYONU

Overpass haritasında 16-12'lik skor ile seride 1-0 öne geçen Eternal Fire, ikinci harita Mirage'de 16-9 kaybetti. Şampiyonun belirleneceği son harita Vertigo'da ise kıyasıya bir mücadele verildi. Normal sürenin sonunda berabere biten final karşılaşmasında uzatmalara gidildi. Uzatmalarda 19-16 kazanan Eternal Fire, seride 2-1 öne geçerek CCT Central Europe Malta Finals şampiyonu oldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Malta'da düzenlenen CSGO turnuvası CCT Central Europe Malta Finals'ta A grubundan ikinci olarak çıkan temsilcimiz Eternal Fire, Upper Bracket Final'da Bad News Eagles'a karşı 2-1 mağlup olarak Lower Bracket Final'da finale yükselmek için tekrardan şans aradı. Lower Bracket Final'da ENCE ile karşılaşan Eternal Fire, 2-0'lık galibiyet ile adını finale yazdırarak tekrardan Bad News Eagles'ın rakibi oldu. Yarı finalde 2-1 kaybettiği Bad News Eagles'ı büyük finalde 2-1 mağlup eden temsilcimiz Eternal Fire, CCT Central Europe Malta Finals şampiyonu oldu.

FABRE: DAHA YOLUMUZ UZUN

Şampiyonluğun ardından "Buraya geldiğimiz günden beri 1 dakika durmadık herkes yorgunluktan hasta oldu maçlara ilaçlarla çıktık seslerimiz kısıldı ona rağmen savaşmaktan vazgeçmedik" diyen Eternal Fire'ın koçu Fabre, "Bütün ekiple gurur duyuyorum. Destekleyen herkese armağan olsun. Daha yolumuz uzun" sözlerine yer verdi.

FİNAL MVP'Sİ XANTARES OLDU

CCT Central Europe Malta Finals MVP'si İsmailcan "Xantares" Dörtkardeş, "Bad News Eagles'a karşı 2-1 kazandık! Turnuvanın başından beri bize göstermiş olduğunuz inanılmaz destek için teşekkür etmek istiyorum" sözlerine yer verdi. Açıklamanın devamında ise şu sözlere yer verdi:

"BNE gerçekten iyi performans gösterdi, onlara gelecekte bol şans diliyorum. Takım arkadaşlarıma da ilk günden beri pes etmedikleri ve mücadeleye devam ettikleri için teşekkür ederim. ESL PRO LEAGUE macerasında görüşmek üzere!"

Eternal Fire GG, CCT Central Europe Malta Finals şampiyonu oldu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Eternal Fire Malta Malta Go Gamegar Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title