Haberler

EA, geliştirilmekte olan üç adet Star Wars oyunu olduğunu doğruladı

Güncelleme:

Electronic Arts, geliştirilmekte olan oyunlar arasında Star Wars Jedi, FPS ve bir de Respawn Entertainment'ın geliştirdiği strateji oyunu olduğunu açıkladı.

Electronic Arts ve Lucasfilm Games, Star Wars evreninde geçecek yepyeni, birinci sınıf oyun deneyimlerini sunmaya devam etmek için güçlerini birleştirdikleri açıklandı. Apex Legends, Titanfall ve Star Wars Jedi Fallen Order gibi oyunların üzerinde çalışmalar yapan Respawn Entertainment, bu yeni projelerin geliştirilmesine ve üretilmesine öncülük ediyor.

STAR WARS JEDI

EA, geliştirilmekte olan üç adet oyunundan birinin bilindiği üzere Star Wars Jedi serisinin ikinci oyunu olduğunu açıkladı. Star Wars Jedi Fallen Order, oyuncular tarafından oldukça sevilince oyunun hikayesine devam edilmesine karar alındı ve ikinci oyunun geliştirilmesine hemen başlanıldı.

STAR WARS FPS OYUNU

Geliştirilmekte olan bir diğer oyun ise Star Wars evreninde geçen FPS oyunu olduğu bildirildi. Oyuncuların aklına hemen Star Wars Battlefront 3 gelse de bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı. Battlefront serisinin yeni nesil konsollarda olmaması nedeniyle geliştirilmekte olan oyunun yeni nesil konsollarda da oynanabilmesi adına yeni bir Battlefront oyunun geleceği düşünülmektedir.

STAR WARS STRATEJİ OYUNU

Son olarak ise bahsedilen geliştirilmekte olan üçüncü oyun ise Star Wars'un strateji oyunu oldu. Oyun endüstrisi emektarı Greg Foerstch tarafından yönetilen yeni kurulan stüdyo Bit Reactor ile yapılan bir yapım iş birliği ile geliştirilen Star Wars strateji oyununu piyasaya süreceklerini açıkladılar.

EA, geliştirilmekte olan üç adet Star Wars oyunu olduğunu doğruladı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title