Haberler

    Reddit kullanıcıları tarafından Astra'da hata keşfedildi | Valorant

    Güncelleme:

    Icebox haritasında Astra ile ilgili bir hata keşfedildi.

    VALORANT'a 15. ajan olarak 2 Mart 2021'de dahil edilen Astra için, Icebox haritasında hata keşfedildi. Normalde ajanlarda ya da haritalarda bulunan hatalar, yamanın gelmesinin ardından bir-iki gün içerisinde keşfedilir. Ancak 4.04 yamasında ajana yapılan güçsüzleştirmelerin ardından Astra artık o kadar az oynanıyor ki hata, yamanın gelmesinden bir ay sonra fark edildi.

    4.04 yamasında Astra için yapılan güçsüzleştirmeler:

    Astra'nın oynanış tarzlarında ustalaşmanızla birlikte ajan hem organize hem de yüksek MMR değeri gerektiren oyunlarda baskıcı bir güce dönüştü. Güçlerini taklit ettiği Brimstone ve Omen'ı gölgede bıraktı çünkü Astra'nın tüm haritayı kapsayan yeteneklerine yetişemediler. Diğer Kontrol Uzmanlarına yer açmak için daha belirgin göreceli zayıf noktalar oluşturmak için çalışıyoruz. Astra'nın yaptığı her hamlenin önemini arttırmak adına ilk olarak genel yetenek çıktısını azalttık ve yeteneklerinin bekleme süresini arttırdık. Ayrıca, fırsattan istifade ederek geç kaldığını düşündüğümüz yaşam kalitesi güncellemelerini ve hata düzeltmelerini de yapıyoruz.

    Yıldızlar

    • Maksimum yıldız sayısı azaldı: 5>>> 4
    • Yıldızı geri alırken bekleme süresi arttı: 14>>> 25
    • Astra artık yerleştirmiş olduğu yıldızları satın alma evresinde eline alıp yetenek yüklerini iade ederek kredi kazanabilir.
    • Haritaların en uzak köşelerine yıldız yerleştirebilmesine imkan tanımak için yıldız yerleştirilebilecek maksimum uzaklık arttı: 10000>>> 30000

    Çekim Alanı

    • Bekleme süresi arttı: 25>>> 45
    • Çekim Alanı'nın büyüklüğü azaldı: 525>>> 475
    • Çekim Alanı artık tamamen altında duran kimseyi etkilemeyecek.

    Nova Darbesi

    • Bekleme süresi arttı: 25>>> 45
    • Nova Darbesi artık tamamen altında duran kimseyi etkilemeyecek.

    Yıldız Bulutu

    • Bekleme süresi arttı: 14>>> 25
    • Yıldız Bulutu'nun bekleme süreleri artık anlık değil sıralı olarak ilerleyecek.
    • Yıldız Bulutu'nun büyüklüğü arttı: 410>>> 475

    Astral Yolcu

    • Astral Yolcu halindeyken sinyaller artık Astra'nın göremeyeceği harita yapıları tarafından engellenmeyecek.
    • Astral Yolcu halindeyken Astra'nın sahip olduğu hedef çemberinin sayısı bire düşürüldü ve böylece diğer yeteneklerinin kapsamıyla uyumlu hale geldi.
    • Farklı harita konumlarını hedeflerken Astra'nın çemberi rasgele yok olmayacak.
    • Astra'nın Astral Yolcu haline geçerken veya normal haline dönerken ekranını kaplayan arayüzün hızı arttırıldı.
    • Yıldızların Astra'nın yerleştirdiği konumun biraz üstünde belirmesine sebep olan hata giderildi.

    Astra, 4.03 Yaması sırasında, %4.07 tercih oranı ile, en çok tercih edilen ikinci Kontrol Uzmanı'ydı. Yapılan güçsüzleştirmelerin ardından 4.04 yamasında ajanın seçilme oranı %0.72'ye geriledi ve bütün ajanlar içerisinde en az tercih edilen ajan haline geldi. (Veriler METAsrc sayfasından, bütün bölgeler, haritalar ve kademeler için alınmıştır)

    Astra artık o kadar az kullanılıyor ki, Icebox haritasında bulunan hatanın topluluk tarafından keşfedilmesi bir aydan uzun sürdü. 1 Mart'ta gelen 4.04 yamasından beri olan hatayı, Reddit kullanıcısı u/FireFreakd paylaştı.

    Yukarıdaki klipten de görülebileceği üzere, 4.04 yaması ile güncellenmiş olan Icebox haritası, Astra Astral Form'dayken olması gerektiği gibi görünmüyor ve Astral Form'da gösterilen "Bomba Kurma Alanı" çizgileri, oyundakileri yansıtmıyor. Oyuncu, bombayı kurduktan sonra tekrar Astral Forma geçtiğinde açıkça görebileceğiniz gibi, kurulan bomba, gösterilen alanın oldukça dışında. Bu, Astra için oldukça büyük bir problem çünkü Yıldızlarının boşa gitmesine ve sonucunda el kaybetmeye sebep verebilir.

    Ancak daha önce de bahsedildiği gibi, Astra artık neredeyse hiç oynanmıyor. Özellikle Icebox haritasında ajanın seçilme oranı %0.52, yani neredeyse hiç tercih. Ayrıca Icebox, Fracture'dan sonra Astra'nın en az oynandığı harita.

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    Maksimum Astra Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Bakmadan Geçme

    Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title