Haberler

Afşar Tuna Akşen "PintiPanda" kimdir, kaç yaşında? Yayıncı PintiPanda hakkında merak edilenler

Güncelleme:

Youtube ve Twitch'de yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken "PintiPanda" nickiyle tanınan Afşar Tuna Akşen mutlaka bilinmesi gereken Twitch yayıncıları ve Youtuberlar listesinde karşımıza çıkıyor. Afşar Tuna Akşen "PintiPanda" kimdir, kaç yaşında? Yayıncı PintiPanda hakkında merak edilenler

Youtube kanalında 1 milyondan fazla abonesi olan PintiPanda kullanıcı adlı Afşar Tuna Akşen, 10 Eylül 2011 tarihinde Youtube'a katıldı. Yaklaşık 400 milyon görüntülemeye sahip olan başarılı bir Youtuber. Bunun yanı sıra Twitch'te de yayın açarak zaman zaman canlı yayınlar yapıyor. Peki, PintiPanda kullanıcı adlı Afşar Tuna Ekşen kimdir? Kaç yaşında? Ne mezunudur? Twitch yayıncılığına nasıl başlamıştır? Bütün detayları haberimizde...

PİNTİPANDA KİMDİR?

Pintipanda kullanıcı adıyla izlediğimiz yayıncının gerçek adı Afşar Tuna Akşen'dir.

AFŞAR TUNA AKŞEN KİMDİR?

1986 Ankara doğumlu olan ünlü Twitch yayıncısı Afşar Tuna Akşen "PintiPanda" kendisinin tabiriyle hala büyümeyi öğrenemeyen bir bireydir. Twitch yayıncısı Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. İş hayatında da bir türlü istediği düzeni kuramamış. Sonrasında bir çözüm yolu bulmak için oyunlarla haşır neşir olmaya başlamıştır. Bu işi mesleği haline getiren Afşar Tuna Akşen Twitch izlenme rakamlarına da bakılırsa sonunda iş anlamında yolunu çizmiş gibi gözüküyor. 2011 yılında YouTube'a video çekmeye alıştıktan sonra kullanıcılarına daha güzel bir ambians yaratmak istediği için Twitch'den canlı yayınlar yaparak kullanıcılarına süprizler yapmaya devam ediyor. Tuna Akşen'in izlenme sayılarına baktığımız zaman 14 Milyondan fazla izlenme gibi harika bir oran elde etmiş durumda.

PİNTİPANDA'NIN EN ÇOK OYNADIĞI OYUN SERİLERİ

  • The Forest
  • Cities: Skylines
  • The Last of Us
  • Don't Starve
  • The Legend of Zelda: Breath of Wild
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • The Long Dark
  • The Long Dark Hikayeli 1. Sezon
  • The Long Dark Göçebe
  • The Long Dark Hikayeli 3. Sezon

PitiPanda oynadığı bu oyunlarla oyunsevlerlere heyecanlı dakikalar yaşatmış ve bunun yanı sıra milyonlarca izlenme almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Eylül Afşar Gamegar Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (1)

VAY BE:

HİÇ YAŞINI GÖSTERMİYOR

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title