Haberler

Fahriye Evcen Sonunda Pes Etti

Güncelleme:

'Mürvet' karakteriyle 'Kurt Seyit ve Şura' kadrosuna katıldığı dizinin setinde çıkardığı olaylarla konuşulan Fahriye Evcen, dizinin yönetmeni Hilal Saral'dan özür diledi.

Kurt Seyit Ve Şura dizisine Mürvet karakteriyle katılmasının ardından içlerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un da bulunduğu birçok oyuncuyla gergin anlar yaşayan Fahriye Evcen, son olarak Güzide'yi canlandıran Elçin Sangu'yu ağlatmıştı.

FAHRİYE EVCEN ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan olayların üzerine dizi setini terk eden Evcen'i, dizinin yönetmeni Hilal Saral, çıkardığı sorunlar nedeniyle yapımcıya şikâyet etmişti. Sette esen soğuk rüzgârlar sonrası güzel oyuncu hatasını anladı ve yönetmeninden özür diledi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen Hilal Saral Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (6)

Defolun ya:

Hey yeteneksizler grubu(siz ve sizin gibi onyargili insanlar ha bide su haberi cikartan magazinci) rahat birakin artik lan Fahriye Evceni!!!!!!Hepinizi Allaha havale ediyorum!!!!

3
2
yanıtYanıtla
Defolun ya:

Fahriye Evcen. in boyle insan oldugunu nerden biliyorsunuz bu yalan haberleri okuyup mu? O zaman siz aptallarin da onde gidenisiniz gozunuzle gormeden inanmayin hasbamlar

3
1
yanıtYanıtla
Defolun ya:

Hadi ya siz gidin bi kendinize bakin asil soguk ve itici olanlar siz ve sizin gibiler bide bu isini dogru durust yapmayan sadece yalan dolan yazan ''bazi''gazeteciler ilk once durup bi kendinize bakin tamam mi!!!kiz artik hangi birine cevap verecegini sasirdi

3
0
yanıtYanıtla
Defolun ya:

Her gun farkli birileriyle ilgili iyi kotu haber cikiyor onlarinda nerdeyse hepsi yalan siz simdi cikipta butun buu haberlere inanirsaniz ohoooo bu dunya. in duzelicegi varsada duzelmez arkadas :-|

2
1
yanıtYanıtla
Megan:

Her zaman okuyoruz Fahriye hakkinda boyle haberleri. Acaba gercekten bu kadar simarik bir kizmi, yoksa hepsi yalan habermi? Yalansa neden kimse aksini ispatlamiyor? Dogruysa neden hep bu kizi oynatiyorlar. Ondan cok saha guzel ve sempatik Turk kizlari var. Uzun set saatlerinde moral lazim. Bu kiz gerginlik yaratiyorsa kovun gitsin. Bir tanecik guzle haber duymak isterdim Fahriye hakkinda. Hadi kardesim, savun kendini haklisysan.

2
0
yanıtYanıtla
kaan:

Haberler doğru, bu kovulup 5 sene sonra dönmüş hali

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title