Haberler

Eş Başkanların Koltuklarının Eşit Olmaması Tartışma Yarattı

Güncelleme:

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol'un oturduğu koltukların eşit olmaması tartışmaya yol açtı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Ahmet Türk ve Februniye Akyol'un oturduğu koltuklar tartışma yarattı.

EŞİTLİK TARTIŞMASI

Mardin'de BDP'nin desteklediği Ahmet Türk ve Februniye Akyol seçime girmişti. Eşbaşkanlar seçimi kazanıp belediye başkanlığı koltuklarına oturdu. Ancak, Ahmet Türk'ün oturduğu koltuk ve Februniye Akyol'un oturduğu koltuğun farklı olması eşitlik tartışmalarına neden oldu. Seçimlerde en fazla kadın aday gösteren BDP'nin Mardin Belediyesi'ndeki bu fotoğrafı vermesi "şaşkınlık" olarak yorumlandı.

Tartışmalara sebep olan fotoğraf;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Türk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (67)

boran şahinyorumcu.618801@hotmail.com:

bayan başkanımız ahmet türkle eşit koltuğa otursa ayıp olurdu zaten..ahmet türk bir efsanedir ve her kim olursa olsun ahmet türkle aşık atması için 40 fırın ekmek yemesi lazım

35
50
yanıtYanıtla
ensarison_yokusss18@hotmail.com:

bu ahmet türkün aşireti yarısından cogu türk oglu türkdür asimile olmuşlar ama ahmet türkün babasi hacı sinan isminde zamanında odunculuk yapan birisiydi ama ufak tefek degil ozamanın aşiret reisi olan ibrahım paşanın türkiye adında kızı vardır ona derki kızımla evlen aşiret reisi ben ölünce sen olacaksın ama soy adın hep türk olacak onu taşıcan der kabul eder evlenır osman paşa vefat edince aşiretin başına ahmet türkün babası gecer ve milletini seven birisinir kesınlıkle ayrımcı bir insan degildir ahmet türk diger hnımından dogan cocugudur soy ismi burdan geliyor ahmet türk soy adını hiçbirzaman sevmiyorum diyemez ve kelımesını bıle yapmaz babasının kemıklerını sızlatmak istemıyor o yüzden ama babası kadar olamadı ihtiyar ermenılerın oyununa geldi :)

29
35
yanıtYanıtla
cem karacemkara@yahoo.com:

elindeki bıçağı yere bırak derin nefes lamaya başla :D hehe

yanıt0
yanıt0
ssbarissssavas21@hotmail.com:

sen kendi soyunu bu kadar biliyor musun palavraci..

yanıt0
yanıt0
harkovmazlum_alex21@hotmail.com:

illaki kötülüyeceksiniz orda abi kardeş saygısı vardır bilmiyenlere duyrulur arkadaşlar elenek olarakta yörenin insanı ahmet türke saygısı budur ki böyle insana her daim saygı olunur!!

33
25
yanıtYanıtla
kitaykitay_76@hotmail.de:

ola beyinsizler yeri geldiyinde esitlikten bahs edeceksiniz kadinlari cocuklari öne süreceksiniz bir sey olsa kadinlara olsun yeri geldimi kadinlarin üzerinden politika yapacaksiniz kadinlari kulanacaksiniz is gerceye geldimi kadin ortada yok hadeyin be saygi ayri politika ayri ayni koltuktan o bayanada verilmesi gerekirdi demeki ne imis cikar meselesi uyanin

yanıt0
yanıt0
KAPKARAahmetbaykara33@hotmail.com:

size ne kardeşim size batan ne siz kendi işinize bakın...

31
23
yanıtYanıtla
osmanlıtorunu...kosova_nihat@hotmail.com:

Ahmet bey BU GÜZEL BAYANIN YANINDA ÇİRKİNLİĞİN DAHA DA ÇOK ORTAYA ÇIKMIŞ...

24
28
yanıtYanıtla
Recep AtlIterkantilkisi@hotmail.com:

Nerdeyse israilin turkiye elcisini alcak koltuga oturduguna kiyasliyacaksiniz baylar bayanlar yapmayin etmeyin ufkunuzu acip biraz genis pencereden bakarsaniz o, fotograftaki durus tamamiyle kardesin abiye gösterdiği saygi nezaketidir. Eğer bazi toplumlarda bu nezaketen eser kalmamişsada kürtlerde hala etkisini kuruyor beğenmesenizde farkli yorumlarsanizda bir şey değismiyecektir. iyiki kürtler özüne güre birbirlerine karşi duruş gösteriyorlar diyorum ne mutlu kendilerine.....

22
23
yanıtYanıtla
sancak1hayrokango@hotmail.com:

eş başkan partide eş başkan belediyede eş başkan siyasete yeni bir deyim geldi eş başkan ne ya

30
12
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title