Haberler

    Emlak Fuarı'na Ortadoğu İlgisi

    CNR Expo'daki Emlak Fuarı'nda dev firmalar var....

    CNR'de başlayan Emlak Fuarı'na Ortadoğu'dan büyük destek geldi.

    CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen CNR Emlak 2013 Fuarı, Türkiye'nin önde gelen konut projelerini CNR EXPO Yeşilköy'de buluşturdu.

    CNR Holding CEO'su Cem Şenel, "4 gün sürecek fuara, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışından 10 bin ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

    Ortadoğu'nun önde gelen yatırım şirketlerinden Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müferrah, "İslam ülkeleriyle el ele vererek, ekonomimizi güçlendireceğiz" diye konuştu.

    CNR Holding, Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen CNR Emlak 2013 Fuarı, Türkiye'nin önde gelen konut projelerini buluşturdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilen fuar, Türkiye'nin gayrimenkul vitrinine dönüştü.

    CNR EXPO Yeşilköy'de bugün başlayan ve 8 Aralık 2013 tarihine kadar sürecek fuar; TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Murat, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müferrah, Suudi Arabistan Ticaret Ataşesi Khalid Al Omaır ve CNR Holding CEO'su Cem Şenel'in katılımıyla açıldı.

    20 bin metrekare alan, 100'ün üzerinde proje CNR Holding CEO'su Cem Şenel törende yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

    "Emlak 2013 Fuarı, 20 bin metrekare alanda, 100'ün üzerinde projenin katılımıyla gerçekleşiyor. 4 gün sürecek fuara, AB ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt ve İran'ın da aralarında bulunduğu ülkelerden 10 bin ziyaretçi bekliyoruz."

    Fuarda 'Körfez Ülkeleri Gayrimenkul Yatırım ve İş Geliştirme Konferansı'nın ikincisinin de düzenleneceğini belirten Şenel, Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen konferansı izlemek üzere Ortadoğu ülkelerinden 3 binin üzerinde profesyonel geleceğini bildirdi.

    Müslüman ülkeler el ele

    Eğitim, sağlık, turizm ve gayrimenkul alanlarında hizmet sunan Ortadoğu'nun önde gelen yatırım şirketlerinden Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müferrah da buradaki konuşmasında Türkiye'de yalnızca gayrimenkul alanında değil, tüm sektörlerde hizmet vermek istediklerini söyledi.

    Fuarda sergilenen projelerin büyük fırsatlar sunduğunu belirten Müferrah, "Bütün islam ülkeleriyle el ele ekonomimizi daha da büyüteceğiz" dedi.

    TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Murat da, TOKİ olarak 2023 yılında hedeflerinin 1 milyon konut olduğunu ifade ederek, "60 milyarlık yatırım ve 900 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Emlak Fuarı, sektöre güç verecek" diye konuştu.

    Emlak Fuarı'nda sergilenen projeler

    Fuarda sergilenecek projeler arasında Tema İstanbul, Avrupa Konutları (Artaş), Bakırköy 46/Maslak 1453/my Home, İstanbul Prestij Park, Soyak Evostar, Metropol İstanbul, Vadi İstanbul, Deluxe Suits, İstanbul Loft, Gölmahal, Referans İstanbul, GüneşliPark, Nissa Residence, Koru Florya, Haliç Panorama, West Wall Villas, Evim Kadıköy, Elit Grand Palace/Elik Perla Palece, Bulvar İstanbul Evleri,

    Westside İst./Pashador/Canpark AVM/Sultanbeyli AVM'de bulunuyor.

    Fuarda; A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.

    Devler bu fuarda

    Fuara katılarak projelerini sergileyecek olan firmalardan bazıları: Ağaoğlu (Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri), Anka Yapı, Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu-AFK ortaklığı, Babacan Yapı, Biskon Yapı AŞ, Evko, Rumeli Yapı AŞ, Soyak Holding ve Varyap Gap ortak girişimi..

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Mehmet Murat İstanbul Türkiye Emlak Haberler

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

    Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title