Haberler

Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir TROY'a geçiyor

Güncelleme:

İsrail'in Gazze saldırılarının ardından başlatılan boykot kararına destek vermek amacıyla Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir tüm personel ödemelerini TROY'a taşıma kararı aldı.

İsrail'in Gazze saldırılarının ardandan başlatılan boykot kararına Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir tüm personel ödemelerini TROY'a taşıyarak destek verdi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Niğde Belediyesi, personellerinin tüm ödemelerinin bundan sonra yerli ve milli ödeme sistemi TROY'la yapılması için karar aldıklarını duyurdu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nden konu hakkında yapılan paylaşımda, "Üniversitemizdeki tüm personel ödemelerini ülkemizin milli ödeme sistemi TROY'a taşımak için girişimlere başladık. En kısa zamanda TROY karta geçiyoruz. Hayırlı olsun" denildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin ardından Niğde Belediyesi de ödemeleri TROY Ödeme sistemi ile yapacağını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, "Biz de TROY'a geçiyoruz. Mesai arkadaşlarımızın kullandığı banka kartlarında, Türkiye'nin Milli Ödeme Sistemi TROY Ödeme sistemine geçiyoruz. Ateşe su taşıyan bir karınca misali, elden ne gelirse" ifadeleri kullanıldı. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Niğde Belediyesi Ömer Halisdemir İsrail Gazze Niğde Ömer Uluslararası İlişkiler Teknoloji Politika Ekonomi Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title