Haberler

Mustafa Koç Spor Yaparken Kalp Krizi Geçirmiş

Güncelleme:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç spor yaparken kalp krizi geçirdiği ve evine yakın olduğu için Beykoz Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç spor yaparken kalp krizi geçirdi. Evinin yakınındaki Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Koç ardından sahibi olduğu Amerikan hastanesine sevk edildi.

EVİNE EN YAKIN HASTANEYE KALDIRILDI

Mustafa Koç Beykoz Kanlıca'daki Nuri paşa yalısında oturuyor. Rahatsızlanması üzerine evine en yakın ve en donanımlı hastane olan Beykoz Devlet hastanesine sevk edildi.

Kalp krizi geçiren ve müdahale edilen Mustafa Koç'un Beykoz Devlet Hastanesi'nden Amerikan Hastanesine sevki edildi.

HASTANE OLAYIN NASIL OLDUĞUNU AÇIKLADI

Sayın Mustafa Koç, sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış. Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi aciline saat 08.10'da ulaştırılmıştır. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10'da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.

İlgili Haberler

KOÇ HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA

Koç Holding'den yapılan açıklamada, Mustafa Koç'un tedavisinin devam ettiği belirtildi.

MUSTAFA KOÇ KİMDİR

1960 doğumlu Mustafa Koç, İsviçre'de Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD'de George Washington University (1984) mezunu. 4 Nisan 2003'ten beridir Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor. (Kaynak:Odatv.com)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Koç Holding İsviçre Kanlıca Beykoz Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

Önder..:

Nedenmi AZ yiyecen paylasacan .

26
1
yanıtYanıtla
bir garip yolcu:

DÜNYA KADAR MALIN OLSA BOŞ DEMEKKİ KİMSE BİR ŞEY GÖTÜRMÜYOR

21
2
yanıtYanıtla
DEVA:

Allah Rahmet eylesin. Seversiniz sevmezsiniz Türkiye''de binlerce kişi ekmek yiyiyor. Allah razı olsun.

16
1
yanıtYanıtla
kahraman:

mustafa koç neden kalp krizi gecirdi başlığa bak :) insan olduğu için kalbi olduğu için olabilirmi acaba

15
1
yanıtYanıtla
adem oglu:

Herkez ne yaptiysaz cesasini cekecek yarin bunun cenazesini de babasi gibi turkiyeden kaciriylar babasuni sekiz ay sonra mezardan kacirdilar turkiyeye bir faydasi olmadi sade milletin kanini emdiler

5
8
yanıtYanıtla
komando:

Babası değildi o.dedesi olur babası Rahmi Koç ve hala yaşıyor

yanıt2
yanıt0
ISYAN:

Sen,dünyanin en temiz en vicdanlı insanisın.Fabrikanda çaliştıgımda dedim kim meger ben insanmişim insan olduğumun farkında değildim.Bana hakkımı çok fazlasıyla verdin.sizin gibi gözü tok insanların,önünde sevgiyle saygıyla eğiliyorum.Sizin,babanız daha dogrusu babamız,hayatımda gördüğüm göreceğim en temiz insandı.Size acil şifalar,uzun ömürler diliyorum.Sevenlerin için "DIREN KOÇUM"

12
0
yanıtYanıtla
ref:

Arkadaşlar bu adam iyi adamdı binlerce kişiye ekmek kapısı sağlamıştı işcilerede cok özen gösterirsi arkasından lütfen kötü yorum yapmayın allahınız varsa yapmazsınız

10
1
yanıtYanıtla
Camuz:

demek neymiş para adamı bir yere kadar götürüyormuş hade bakalım bir yedek ruh yada can alsana milyar dolarların ile ama nerede her şeyi yaradanın gücüne kimse söz edemez. .

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah Acil Şifalar versin , memleketin böyle hayırlı insanlara çok ihtiyacı var.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title